NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Care sunt cele mai potrivite culori pentru un halat damă?       

Care sunt cele mai potrivite culori pentru un halat damă?          

  Alegem să purtăm în fiecare zi ținute comode, care să ne satisfacă cerințele curente, să putem duce la bun sfârșit toate activitățile pe care ne propunem să le realizăm. O ținută lejeră, dar în egală măsură elegantă, ne va fi de mare ajutor pe tot parcursul zilei. Important este să putem decide ce obiecte vestimentare ne achiziționăm, ce stil vestimentar abordăm, cum reușim prin combinații și accesorii să ne definim eleganța, rafinamentul și bunul gust. Aceeași eleganță, același stil vestimentar, trebuie păstrat în orice situație te regăsești, în orice locație te-ai afla, dar să nu uităm că și acasă este tot un spațiu unde tu trebuie să fii femeie în adevăratul sens al cuvântului.

        Femeia, simbolul frumuseții, veșnic ocupată, într-o continuă agitație, mereu cu probleme de rezolvat, niciodată nu pierde din vedere propria persoană, trendurile actuale, tot ce o definește. În acest sens achiziționăm obiecte vestimentare care ne avantajează din punct de vedere fizic, care ne subliniază latura feminină. Acest principiu se aplică și pentru obiectele vestimentare pe care le purtăm acasă, pentru ținutele de noapte bună. Ești o femeie rafinată, o femeie care iubește frumosul? În acest caz trebuie să alegi pentru acasă ținute în trend, și dacă porți un halat damă cu siguranță ți-ai asigurat acea eleganță pe care fiecare dintre noi ne-o dorim. Halatul damă reprezintă o ținută pentru acasă extrem de elegantă, care îți conferă comoditate, feminitate, dar este foarte important să știm cum îl alegem, atât în ceea ce privește modelul, cât și culoarea care ni se potrivește. Intersant în alegerea culorii este faptul că are importanță conformația corpului. Pentru o persoană plinuță, nu se potrivește un halat lung, larg sau de culoare deschisă, cu atât mai mult o culoare puternică.

       Halatul damă poate fi ales ca și culoare în funcție de nuanța tenului, a părului sau a ochilor. Astfel că pentru o persoană cu ten deschis la culoare, cu păr blond sau șaten, halatul poate fi de culoare închisă, cu imprimeuri minimaliste, de lungime medie, ușor cambrat, cu revere sau fără. Dacă ești o persoană cu ten măsliniu, poți alege un halat damă de culoare deschisă, nude sau piersică. La fel de important este imprimeul halatului de damă pe care alegi să îl porți. Dacă ești o persoană mică de statură poți alege un halat damă cu dungi verticale, de culoare închisă, având în vedere că acest gen de imprimeu dă senzația de alungire. Însă dacă ești o persoană înaltă, cu forme, este de preferat să alegi un halat fie uni, fie cu imprimeuri florale, ori desene geometrice, ajutând ca privirea să fie ațintită asupra materialului, texturii acestuia și nu asupra înălțimii persoanei care îl îmbracă. 

      Culoarea este de cele mai multe ori punctul de atracție în alegerea unui obiect vestimentar, face deliciul unei ținute elegante, rafinate și de cele mai multe ori ne dorim ca acest lucru să se întâmple și cu ținutele pentru acasă, cu ținutele de noapte bună, cu haltul de damă pe care îl achiziționăm. Având în vedere că acest obiect vestimentar este unul elegant, poate fi purtat atât acasă, alături de familie sau în intimitate, cât și în concedii, ori atunci când vrei să îți impresionezi partenerul. Dacă dorești să faci o schimbare, alege cu grijă ținând cont de croi, textura materialului și nu în ultimul rând, de culoare. Culoarea este cea care dă primul impact vizual, care dă aspectul plăcut în ceea ce privește apariția ta, în ansamblu, care îți pune în evidență trăsăturile, dar care subliniază și latura ta feminină, rafinamentul și calitatea de a alege cu bun gust.

    Esențial este ca ceea ce purtăm să ne definească, să ne facă să ne simțim bine, să nu devenim extravagante din dorința de a fi vizibile, să fim la fel de rafinate și elegante.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!