NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașa de noapte cu halat - așa da!

Cămașa de noapte cu halat - așa da!

 

       Ești acasă și mai mult ca sigur îți dorești o ținută lejeră, simplă, în care să te poți simți în voie. Desigur, atunci când deschizi dressing-ul ai mai multe opțiuni de avut în vedere, însă cele mai practice, mai ales atunci când nu ai de primit musafiri sunt clasicele perechi de pijamale sau cămașa de noapte cu halat.

De ce să optezi pentru o cămașă damă cu halat?

Pentru că e practică!

       Cămașa de damă cu halat este soluția cea mai potrivită atunci când vine vorba despre garderoba de noapte bună sau despre cea perfectă pentru a viziona un film bun, într-o ținută comodă. Atunci când vorbim despre lejeritate, ce-i drept, aceasta este cât se poate de simplă și ușor de purtat, astfel că nu poate fi înlocuită cu nimic altceva. Este confecționată fie din satin, mătase sau din bumbac, astfel că vei avea mereu grijă de pielea ta.

Pentru că e sexy!

       Iată un alt avantaj pentru o cămașă noapte cu halat! Face parte din categoria pieselor vestimentare sexy, mai ales atunci când urmează să desfășori o cină romantică, la care amândoi să vă simțiți bine. Se spune că pentru a avea cele mai „romantice” rezultate, este bine ca pe lângă mâncarea cu specific afrodiziac să încerci să „condimentezi” seara și cu o ținută sexy, care să îi atragă privirile partenerului. Un halat damă satin poate fi purtat și simplu și mai mult ca sigur totul va fi mult mai frumos de descoperit.

Pentru că oferă intimitate!

       O cămașă damă simplă nu poate fi purtată peste tot, însă una care are drept completare un halat satin oferă mai multă intimitate. Să ne închipuim că deja te-ai îmbrăcat de seară, de culcare și la ușă îți bat niște prieteni. Dacă vei avea un halat pe care să îl porți pe deasupra, mai mult ca sigur te vei simți protejată din punct de vedere vizual. Nu ezita așadar să cumperi un set complet, halatul este mereu cea mai bună soluție, fie că ești singură, fie că te afli în compania unor persoane dragi.

Pentru că e o ținută potrivită pentru spital!

       Chiar dacă nimănui nu îi place să ajungă pe treptele spitalului, o ținută de acest tip poate fi perfectă pentru o astfel de vizită medicală. Nu uita: spitalizarea înseamnă efectuarea unor numeroase analize medicale, așa că este bine să ai în bagaj o ținută lejeră, să te poți dezbrăca ușor și de asemenea, să porți un halat pe deasupra fiindcă te vei plimba prin spital pe la diverse cabinete medicale.

Pentru că „se poartă”!

       Da, o cămașă damă cu halat se poartă și astăzi, s-a purtat și ieri și tot ea se va purta și mâine. Și asta pentru că este un accesoriu de noapte bună mereu cuprins în garderoba unei femei, fiind o ținută lejeră, simplă, dar mai ales feminină. Numărul de modele este destul de divers, așa că vei avea mai mult ca sigur de unde să alegi. Pornind de la culorile alese și până la imprimeuri și materiale, varietatea este foarte mare. De aceea, ținutele de acest tip se vor purta întotdeauna, fiind acel ceva extrem de plăcut și integrat în locuință.

       Așadar, dacă nu ai încă cuprinse între ținutele tale o astfel de cămașă noapte cu halat, nu este târziu să faci o astfel de achiziție și mai mult ca sigur vei fi mereu frumoasă. Și nu vorbim aici despre extravaganță, ci despre acele haine necesare pentru dormitor, atunci când tu și el petreceți cele mai frumoase momente. Nu ezita să alegi din varietatea de modele existente tot ceea ce te reprezintă și mai mult ca sigur vei fi minunată acasă și mai ales te vei simți mai mult decât comod.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!