NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 aspecte de care să ții cont înainte de a alege un halat damă    

3 aspecte de care să ții cont înainte de a alege un halat damă       

Ce ne dorim cel mai mult atunci când avem o zi încărcată, o zi în care problemele parcă nu încetează să apară și stresul nu ne permite să ne liniștim? Probabil ai deja răspunsul în minte, pentru că în astfel de momente, toți ne dorim o pauză și un loc în care să ne putem relaxa, să uităm de orice grijă. 

   Și nu vorbim acum despre vacanțe care se desfășoară perioade îndelungate, de tot ce înseamnă lux și detașare completă de tot ce ne înconjoară, ci vorbim despre acele lucruri mici, despre acele locuri ce sunt speciale și despre toate persoanee dragi care ne ajută să ne simțim mai bine atunci când suntem epuizați și lipsiți de speranță. Vorbim despre cele mai semnificative experiențe ale vieții, acelea în care petrecem timp de calitate în locurile apropiate sufletelor noastre, înconjurați de oamenii pe care îi iubim cel mai mult. Vorbim despre clipele petrecute acasă, alături de familie și de prieteni, căci oricât de mult am visa la vizitarea unor tărâmuri îndepărtate, la o pauză în care să nu facem nimic altceva decât să ne bucurăm de moment, tot în intimitatea casei noastre ne simțim cel mai bine, tot acolo ne dorim să ne întoarcem, fiind un loc ce ne aduce o satisfacție mai mare, echilibru și împlinirea la care visăm. 

    Dar oare de ce este atât de special acest loc? Tocmai pentru că aici se petrec cele mai frumoase momente, acelea care îți rămân toată viața în minte, pentru că este un spațiu de care suntem legați emoțional și pentru că facem tot posibilul ca experiențele să fie de vis. De la amenjarea interioară a spațiului, pănâ la detaliile ce țin de înfățișarea noastră, noi, ca femei, ne ocupă de menținerea unui echilibru, de păstrarea unei imagini estetice și impecabile. Menținem aceeași linie pentru design, în toată locuință, și la fel procedăm cu vestimentația noastră, alegând și acasă haine de calitate, corespunzătoare stilului abordat zi de zi. Acasă putem fii singure, și atunci facem eforturi doar pentru noi, pentru starea noastră de spirit, cea psihică și fizică, dar putem să fim și alături de persoanele care ne sunt aproape la fiecare pas. Și din dorința de a-i impresiona pe cei care ne privesc, pe cei care ne iubesc și ne admiră în fiecare moment, este necesar să depunem puțin efort și să alegem ținute lejere, dar elegante, care să ne pună în valoare. 

  Halatul de damă este vedeta atunci când este vorba despre ținutele pentru acasă. Fiind atât de rafinat, moale, vaporos, el reușește să evidențieze formele frumoase ale corpului și să ascundă micile imperfecțiuni. Și pentru că vrem să te ajutăm, îți vom prezenta cele 3 aspecte principale de care să ții cont atunci când alegi un halat damă, pentru a nu da greș și pentru a avea o ținută reușită. 

   Materialul ales schimbă în totalitate ținuta

  Pentru a avea un obiect vestimentar de calitate, de care să te bucuri cât mai mult timp, este necesar să optezi pentru un material rezistent. Satinul este printre cele mai bune varinate, fiind totodată și ușor de întreținut și foarte prietenos cu pielea.

    Lungimea halatului schimbă look-ul final

    Un halat damă a cărui lungimi nu sunt potrivite siluetei tale, nu te va pune în valoare, și mai mult decât atât, va ascunde cele mai frumoase părți ale corpului. În general, la fel ca în cazul tuturor articolelor de îmbrăcăminte, alegerea lungimii trebuie făcută ținând cont de înălțimea ta. O persoană scundă, va avea nevoie de un halat cât mai sucurt, pentru a da senzația de alungire a picioarelor, în timp ce persoanele înalte, pot alege un halat midi.

    Culorile și imprimeurile

   Dacă ești o persoană atentă la detalii, nu te orienta strict în funcție de preferință, ci ia în calcul și nuanța părului, a tenului și a ochilor. În plus, ține cont și de preferințele partenerului și cu siguranță vei obține aprecierea și admirația sa. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!