NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halat damă, ce culori poți alege pentru a te evidenția?

Halat damă, ce culori poți alege pentru a te evidenția?

Ești o persoană foarte activă, jobul și activitățile zilnice îți ocupă marea majoritate a timpului, încerci să faci fața tuturor provocărilor, să rezolvi cât mai repede posibil ceea ce îți propui în fiecare zi pentru a-ți rămâne timp să te vezi cu prietenii, să petreci timp cu  familia ta, să fii cât mai mult vreme în preajma celor dragi. Însă, așa cum spuneam, timpul nostru este limitat, în special cel pe care ni-l alocăm nouă în fiecare zi și din acest motiv, acel puțin pe care îl avem pentru noi, trebuie să îl facem de fiecare dată să devină timp de calitate, să ne relaxăm, să fim noi înșine măcar în acele ore pe care le petrecem acasă. Și cum ar putea fi mai comod decât adoptând și acasă o ținută lejeră care să ne confere acea stare de bine, de relaxare, care ne oferă posibilitatea de a fi și acasă o femeie la fel de frumoasă și sexy, modernă, dar în același timp preocupată de treburile casnice. Această ținută poate fi chiar un halat damă.

     De fiecare dată ne dorim să ajungem acasă și să avem un moment de relaxare, de destindere, după care să ne putem începe activitățile împreună cu familia noastră. Însă, ne dorim în același timp, să avem acea libertate, acea degajare, relaxare, pe care o dă de obicei atmosfera de acasă. Te întrebi de foarte multe ori dacă este potrivit să îmbraci un halat pur și simplu. Având în vedere că ziua nu se încheie imediat după job și că va trebui să îți desfășori activitatea alături de familie, desigur că este foarte potrivit să porți un halat damă. 

        Este un obiect vestimentar plăcut la vedere, dar și la atingere, este acel obiect vestimentar care se așează foarte frumos pe corpul tău, reușește să scoată în evidență acele părți frumoase, dar în același timp ascunde și formele pe care tu nu ți le dorești a fi lăsate la vedere, este atât de comod încât nu te va deranja să faci diverse mișcări, eforturi, activități casnice, cum ar fi gătitul,  să calci sau să așezi prin dulapuri, ori să petreci timp cu familia ta, să vizionați un film sau o emisiune împreună. La finalul serii, același tip de halat poate fi folosit chiar peste o pijama înainte de a merge la somn, însă trebuie să ții cont de fiecare dată atunci când alegi un halat damă care este modelul care te avantajează. De multe ori te gândești că un halat pentru o femeie plinuță nu este foarte potrivit, dar din contră, satinul este acel material care maschează foarte bine anumite părți ale corpului și scoate în evidență formele rotunde, frumoase, ale unei femei. 

       De asemenea, trebuie să ții cont când alegi acest halat nu numai de croi, dar și de culoare, de utilitatea pe care vrei să o aibă. Culoarea este cea care, de cele mai multe ori, face diferența. Așa cum personele cu ten închis, măsliniu, cu păr de culoare închisă nu ar trebui să poarte pentru obiectele vestimentare culori tari, puternice, nici cele cu ten deschis la culoare nu ar trebuie să utilizeze culori mult prea pale. Dacă alegi un halat din satin pentru a petrece restul zilei, nu este indicat să alegi în culori sau imprimeuri extravagante, dimpotrivă, este recomandat să alegi un halat în culori calde, uni, ușor larg, pentru a da acea lejeritate de care ai nevoie în mișcare. Dacă alegi un halat damă pentru noapte, pentru somn, îl poți alege și cu un imprimeu floral sau animal print, dar în culori plăcute ochiului, odihnitoare și de lungime mini sau midi. 

       Cu siguranță vei fi acea femeie sexy, pe care orice bărbat și-o dorește alături de el, vei fi la fel de frumoasă, de impunătoare. Acest tip de halat denotă o personalitate puternică, faptul că ești o persoană îngrijită nu numai în public, dar și acasă, alături de familie, denotă respect de sine. Satinul este un material elegant, un material plăcut la atingere, care ia cu ușurință forma corpului și care îți va da acea stare de bine, de relaxare de „acasă”.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!