NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Piesele din satin sunt cel mai simplu mod de a varia o garderobă “grea” de toamnă

Piesele din satin sunt cel mai simplu mod de a varia o garderobă “grea” de toamnă

Moda de toamnă este incontestabil grozavă. S-ar putea chiar să fie cea mai plăcută, cea mai visătoare, cea mai excelentă perioadă a anului, în mod sartorial vorbind. Dar vine cu o limită evidentă: garderoba de toamnă poate deveni monotonă. “Arunci” un pulover, încalți niște cizme și finalizezi look-ul cu o vestă pufoasă sau cu un trench (sau ambele).

Formula încercată și adevărată s-ar putea să nu fie la fel de veche ca timpul, dar cu siguranță se simte așa. Și după ce entuziasmul lunii octombrie a dispărut, dulapurile noastre se simt “obosite” și plictisitoare - departe de promisiunile confortabile, visătoare, excelente ale modei de toamnă.

Soluția? Joc de textură - în mod specific, joc de textură cu puțin satin.

O parte din monotonia stilistică a toamnei se naște din consistența țesăturii. Ne îmbrăcăm în tricoturi groase, haine bufante și lâne groase și nu reușim în mod covârșitor să combinăm aceste piese grele cu ceva mai delicat - lăsând ținutele noastre să “poftească” puțin (să fim reali - multă) varietate.

Satinul, în toată gloria sa delicată, oferă complementul perfect pentru dulapurile noastre voluminoase de toamnă. Juxtapune-ți cel mai greu pulover cu cea mai ușoară eșarfă și poți fi sigură că vei crea genul de contrast captivant pe care-l dorește inima iubitoare de modă.

S-ar putea fi greu de crezut că o țesătură simplă ar putea servi ca o soluție unică pentru toate problemele tale de toamnă, dar atunci când țesătura respectivă se împerechează atât de dinamic cu restul dulapului tău, acest lucru se va întâmpla.

Ne-am aventura să presupunem că selecția ta actuală de toamnă este complet lipsită de orice satin (nu îți fă griji - a  noastră este și ea). Tot ceea ce ai nevoie cu adevărat este puțin timp pentru cumpărături - chiar și pentru o mică cumpărătură, un sigur articol vestimentar din satin, deoarece piesele din satin oferă câștiguri exponențiale în sfera stilului. Pantalonii aceea din satin pe care îi privești de atât de mult timp se vor împerechea perfect cu o gamă variată de pulovere pe care probabil deja le ai deja în colecția ta. De asemenea, poți purta articole vestimentare cu nasturi din satin, aceștia pot fi găsiți la tot felul de pantaloni, paltoane și cardigane.

Evident, nu trebuie să te ocupi doar de ținutele tale pentru afară, ci și de cele pentru acasă și pentru somn. Trebuie să te simți superbă, dar și confortabil în fiecare moment al zilei - chiar și când dormi. Pijamalele și cămășile de noapte din satin sunt o alegere excelentă indiferent de anotimp (da, până și iarna), deoarece au proprietatea de a regla temperatura corpului.

Dacă nu ai deja o pijama sau o cămașă de noapte din satin - sau dacă ai, dar îți dorești ceva nou, te invităm pe site-ul nostru pentru a-ți alege preferatele!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!