NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Idei pentru noi tradiții de familie

Idei pentru noi tradiții de familie

Pe măsură ce zilele se scurtează și culorile toamnei cedează loc înghețului, viețile noastre se înfășoară în tradiție. Începe cu Halloween-ul: petreceri, costume tematice de familie sau doar furarea tuturor bomboanelor cu unt de arahide din ascunzătoarea copilului tău ... indiferent cât de mare sau cât de mic este, tranziția de la toamnă la iarnă reprezintă o trecere într-un sezon plin de tradiții și amintiri care vor dura o viață întreagă.

Există tradiții populare pe care le împărtășiți cu alții, cum ar fi curcanul pe care s-ar putea să-l tai în zilele următoare, și apoi există unele care sunt unice pentru tine și familia ta. Familiile tinere au ocazia specială și unică de a începe tradiții noi și de a alege ce își vor aminti copiii lor despre acest sezon special.

 

Iată câteva idei pentru noi tradiții pe care ai putea dori să le începi cu familia în acest sezon de sărbători.

 

  1. Dinovember

„Dinovember” a devenit o nouă tradiție populară pe care familiile o adoptă. Ia o jucărie obișnuită pe care o au mulți copii - cum ar fi dinozaurii din plastic - și fă să pară că prinde viață pe parcursul nopții și că intră în bucluc. Această tradiție le stârnește imaginația celor mici, în timpul unui sezon care este cunoscut drept “magic”.

 

  1. Sărbătorește primul îngheț

În loc să te temi de vremea înghețată de iarnă, sărbătorește prima zi în care temperaturile scad sub pragul înghețului. Răsfață-ți familia cu ciocolată fierbinte și fă o grămadă de s’mores în bucătărie pentru a încălzi pe toată lumea. Această sărbătoare este și mai bună într-o pereche de papuci de casă pufoși!

 

  1. Schimb de carte

Profită la maximum de timpul pe care-l poți petrece în canapeaua ta confortabilă și organizează un schimb de carte în familie. Este un început de conversație minunat și s-ar putea să rămâi surprinsă să constați că împărtășești un gust similar în literatură cu o altă rudă.

 

  1. Vineri + pijama + film

Semnalizează începutul sărbătorilor petrecând ziua într-un set de pijamale de damă din satin și urmărind împreună cu cei dragi primul film de Crăciun al sezonului - în timp ce mâncați sandvișuri de curcan, desigur!

 

  1. Brain Teasers

Alege câte un brain teaser în fiecare zi pentru luna noiembrie - sau alegeți fiecare pe rând, astfel încât nimeni să nu rateze distracția! Afișează brain teaser-ul într-un loc în care toată lumea în poate vedea, cum ar fi frigiderul. În fiecare seară, la cină, toată lumea spune care este răspunsul lor. Este o modalitate distractivă de a se lega familia pe tot parcursul lunii.

 

  1. Vânătoarea Adventului

În loc de calendarul tradițional al Adventului, ascunde în fiecare zi din decembrie mici delicii de Crăciun pentru copiii tăi. Ai putea să le pui în buzunarele hainelor lor, în rucsacuri, sub perne și lângă periuțele de dinți. Păstrează magia Crăciunului pe tot parcursul lunii!


Dacă dorești să faci o tradiție și din a cumpăra câte un nou set de pijamale de satin cel puțin o dată pe an, atunci te invităm să vizitezi site-ul nostru și să plasezi chiar acum o comandă! Suntem mai mult decât siguri că nu vei regreta.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!