NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

8 lucruri pe care să le faci în pijamale weekend-ul acesta

8 lucruri pe care să le faci în pijamale weekend-ul acesta

Uneori ai nevoie doar de o pauză. Indiferent dacă ai avut o săptămână grea sau pur și simplu te simți obosită datorită responsabilităților zilnice. 

Așadar, în acest weekend, îți dăm permisiunea de a fi total și complet leneșă! Rămâi în pijamale de damă toată ziua, relaxează-te și poate chiar fă ceva ce nu ai face în mod normal …

 

  1. Fă o petrecere cu muuultă înghețată.

Ahhh ... prăjituri cu înghețată? Da, te rog. Scoate aroma preferată de înghețată, frișcă și sos de ciocolată și du-te în oraș. Dacă ești o iubitoare de unt de arahide, vei putea să găsești pe Pinterest o mulțime de rețete delicioase cu unt de arahide.

 

  1. Organizează un maraton de filme

Știi acele filme cheezy cu povești previzibile și adesea absurde - o plăcere nevinovata, nu-i așa?! Cheamă-ți cele mai bune prietene și cu siguranță vă veți putea bucura pe deplin de un maraton de filme în pijamale.  

Și poate ar fi drăguț ca tu și prietenele tale să aveți și pijamale matching. Pe Adictiv.ro poți să găsești o gamă variată de cămăși de noapte și pijamale de damă din satin. Acestea sunt foarte comode și cu siguranță vă veți simți mult mai relaxate purtându-le. 

 

  1. Get messy și prepară câteva fursecuri!

Coacerea prăjiturilor este un proces dezordonat care necesită muult timp. Deci, rămâi în pijamalele de damă din satin și dedică-ți toată ziua pentru a pregăti cookies. Prepară rețeta preferată - dacă nu ai una, cu un search rapid pe Google vei putea găsi o mulțime de rețete simple și delicioase. Iar mai apoi, distrează-te decorând și bucură-te de produsul final delicios al muncii tale. 

 

  1. Învață să folosești un Yo-Yo.

Știm, te vei simți ca un mic adolescent, dar sâmbăta este Ziua Națională a Yo-Yo la urma urmei! Deci, lasă-ți talentele să iasă la iveală. Vei fi o adevărată profesionistă în cel mai scurt timp! 

 

  1. Citește cartea Breakfast at Tiffany’s.

Există șanse să fi văzut filmul, dar ai citit cartea? S-ar putea să fii interesată să afli că Holly Golightly descris în opera originală a lui Truman Copote este puțin diferit - și mai întunecat - decât este personajul din film! 

 

  1. Fă ceva creativ!

Fii creativă! Tricotează o pătură sau coase-ți o geantă. Poate vei serigrafia un tricou grozav pentru a-l oferi cadou de Crăciun cuiva drag sau poate pentru tine? Vei găsi o grămadă de idei distractive pe Pinterest pe care le-ai putea face în acest weekend. 


 

  1. Concert în pijamape pentru “bătrâni”.

Când te-ai relaxat ultima oară și te-ai bucurat de muzica ta preferată de odinioară? Indiferent dacă muzica pe care o ascultai în zilele tale de “glorie” este pe vinil sau se poate găsi și pe i-tunes, acesta este momentul potrivit să o asculți. Poate este vorba de Motown, The Beatles, Disco, Hair Bands din anii 80 sau, probabil, de unele dintre primele piese ale lui Britney Spears.

 

  1. Fă un puzzle.

Puzzle-urile durează multe ore pentru a fi finalizate și credem că pijamalele sunt cam singura modalitate de a te îmbrăca pentru asta. Nu numai că sunt distractive de făcut cu prietenii și familia, dar puzzle-urile sunt de fapt o modalitate bună de a-ți menține creierul ascuțit - folosind ambele părți ale creierului cu logică și creativitate. Deci, renunță la i-pad, oprește televizorul și, în schimb, fă ceva low-tech în acest weekend. 


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!