NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Vacanța, un moment de răsfăț pentru ambii parteneri

Vacanța, un moment de răsfăț pentru ambii parteneri

Vacanța și elementele vestimentare ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău.

Sunt câteva momente și perioade pe parcursul anului, când avem nevoie de un repaus de la  munca pe care o deprindem zilnic. În funcție de ce îți place să faci, poți alege să îți petreci un weekend prelungit într-o capitală europeană, să vizitezi locurile frumoase pe care le deține țara noastră, sau dacă tu consideri că este cazul, poți pleca într-o vacanță prelungită într-un loc exotic. Plecarea nu este cel mai important lucru, ci felul în care te simți în vacanță și experiența pe care o să o ai per total. În funcție de destinație si de perioada de timp pentru care urmează să fii plecat, îți faci bagajele, dorind sa fii pregătit pentru condițiile de acolo. 

    Știm foarte bine că dacă ești o persoană care dă atenție ținutelor vestimentare, o să ai câte o ținută pregătită pentru fiecare zi și fiecare eveniment la care urmează să participi. Totul trebuie să fie perfect, mai ales că vorbim despre câteva zile pe care le ai doar pentru tine și partenerul tău, zile în care totul trebuie să fie cum vă doriți și să vă amintiți cu drag de toate momentele petrecute împreună.

    Însă, stilul vestimentar care te caracterizează, nu trebuie să fie reflectat strict de ținutele pe care le porți în exterior, la ieșirile cu partenerul, fie că vorbim despre mese luate la restaurant, fie de simple plimbări relaxante. Acesta trebuie să fie prezent și în momentele în care te afli acasă, chiar atunci când rămâi singură, fără a mai fi înconjurată de cei dragi.

  Halat damă satin – accesoriul potrivit pentru vacanța în doi

  De ce este nevoie să depunem un efort atât de mare? Tocmai pentru că este mai important că starea noastră generală să fie una de bine, să ne simțim mereu frumoase și să ne putem aprecia indiferent de moment sau de locul în care suntem. Fie că suntem acasă, fie în vacanță, avem nevoie de un accesoriu pe care să îl folosim cu drag în momentele de relaxare.

   Și ce poate fi mai util, dacă nu un halat damă satin, pe care îl poți purta exact așa cum îți place? Dacă vrei o ținută decentă, ai posibilitatea să îl iei peste o pijama din două piese sau o cămașa de noapte tot din satin, iar dacă vrei să te simți cât se poate de confortabil, și în același timp să ai o ținută sexy, îl poți purta simplu sau peste lenjeria intimă preferată.

   Indiferent de felul în care vrei să îl folosești și să îl aranjezi, un halat damă din satin îți va da o senzație plăcută, îți va mângâia pielea și va aduce îmbunătățiri stării tale de bine, imediat cum îl vei îmbrăcă.

    Dar înainte de a-l achiziționa, trebuie să iei o decizie asupra modelului favorit, și vei putea face acest lucru în funcție de preferințe, existând o gamă largă de modele, de culori, imprimeuri și dimensiuni diferite. În plus, dacă alegi un halat damă satin pentru a-l lua cu tine în vacanța, ai putea să îi faci o surpriză în plus partenerului de cuplu, luând și pentru el o pijama asortată. În acest fel, pe lângă faptul că va fi extrem de încântat de felul în care arați, și nu te va scapă deloc din priviri, va putea să se bucure de un cadou util și plăcut, pe care să îl poarte în momentele de relaxare pe care le veți petrece împreună.

   Astfel îi vei arăta încă o dată câtă atenție acorzi înfățișării tale, câtă grijă ai să arăți mereu impecabil și cât de mult îți dorești ca el să se bucure de aceleași experiențe.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!