NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Vacanța la mare în doi – nu uita să fii sexy noaptea!    

Vacanța la mare în doi – nu uita să fii sexy noaptea!       

Atât sezonul în care ne aflăm și temperaturile ridicate ale acestuia, cât și faptul că avem zilnic un program mult prea încărcat, care ne obosește până la epuizare și nu ne lasă deloc să ne bucurăm de ce este cu adevărat frumos în jurul nostru, ne trimite cu gândul la același lucru, la o vacanță. Și nu vorbim acum despre orice vacanță, ci de una la mare, locul nostru preferat din timpul verii, acel loc în care distracția este la ea acasă, dar în care și liniștea și relaxarea își fac simțită prezența. 

   Marea este pentru noi inspirație, este agitație și pace în aceeași măsură, este simbol pentru dinamica vieții, pentru nemărginire, pentru regăsirea de sine și a echilibrului. Dar ceea ce contează pentru noi cel mai mult, este faptul că aceasta reprezintă iubirea eternă, fapt ce o transformă într-un loc de vis, îndeosebi pentru cupluri, pentru îndrăgostiții care vor să își exprime sentimentele la fiecare pas. Este un loc unic, un loc de poveste pentru fiecare dintre noi, atât datorită stării pe care o transmite și a peisajului deosebit, cât și datorită sunetului redat de valurile sale, care ne măngâie auzul tuturor. Mișcarea valurilor sale, face ca marea să fie un simbol pentru viață, dar și pentru moarte, adică un simbol al existenței noastre, iar acest lucru se datorează faptului că marea este cea prin care descoperim lucruri, ea le scoate la iveală, și tot în ea se întorc și se ascund. 

    Este despre esența vieții și despre iubire, despre cele mai puternice sentimente care ne încearcă în această viață. Este despre scurgerea timpului, și implicit, despre aprecierea acestuia la maxim. Și tot acest cumul de motive cu semnificație puternică, ne fac să o iubim și să o alegem de fiecare dată și să o păstrăm în gând indiferent de sezon. 

   Pe timpul verii, marea este locul perfect pentru o vacanță, mai ales când vrei să îi faci o surpriză plăcută partenerului tău de cuplu. Iar dacă vrei să îl impresionezi pe cel de lângă tine, în nu uita să pregătești din timp un plan de activități, dar și bagajul. Fă o listă cu toate lucrurile de care ai nevoie și nu uita de faptul că rutina de îngrijire personală trebuie menținută și atunci când nu ești acasă. La fel se va întâmpla și cu tot ce ține de aspectul fizic, pentru că fiind o femei cu bun gust, o femeie plină de senzualitate, ținutele sexy trebuie să fie nelipsite în vacanță. 

   Fie că vei alege să ieșiți la o plimbare, să serviți masa la un restaurant, să petreceți seara distrându-vă într-un club, ori pur și simplu petrecând un moment romantic în camera voastră de hotel, vei avea nevoie de ținute în care să te simți confortabil, dar care să te facă să strălucești, să te pună în evidență și să te ajute să emani senzualitate. Ai nevoie de acele obiecte de vestimentație care să îți pună în valoare formele cu care te mândrești și să ascundă micile imperfecțiuni pe care niciuna dintre noi nu vrea să le lase la vedere. Și seara, de asemenea, ținuta sexy pentru o noapte bună nu trebuie să lipsească, iar pentru a fi sigură că reușești să atragi atenția partenerului și în același timp că te vei simți confortabil, alege o pijama damă satin.

   Materialul fin și vaporos este cea mai bună variantă pe care o poți alege pentru vacanța în doi petrecută la mare. Prietenos cu pielea delicată și sensibilă, acesta nu va irita și va lăsa o senzație plăcută pielii, chiar după timpul îndelungat petrecut la plajă. O pijama damă satin va da corpului tău senzația de răcoare, de calm, se va așeza pe siluetă atât de simplu, va pica la fix, indiferent de model, căci croiul ei este făcut să avantajeze orice femeie. Astfel vei putea să te relaxezi și să fii sexy inclusiv noaptea, când partenerul de cuplu nu va putea să își mai ia ochii de la ținuta pe care o porți și de la trăsăturile tale speciale.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!