NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

In data de 20.06.2024. Apelurile si mesajele catre suport nu se pot realiza. Va rugam sa reveniti din 21.06.2024

Tratamentul ideal după o zi stresantă: un somn odihnitor!

Tratamentul ideal după o zi stresantă: un somn odihnitor!

       Fiecare zi a vieții noastre înseamnă acele responsabilități pe care le avem de îndeplinit. Pentru că lucrurile nu ies mereu așa cum ne-am dorit sau în favoarea noastră, serile în care ajungem acasă lipsiți de putere și de energie și cu un nivel ridicat de stres sunt din ce în ce mai frecvente. Atunci când planurile noastre suferă modificări majore, la ceas de seară, apare tendința de a sta și de a ne gândi care sunt acele soluții la care putem face apel, în schimbul acelor momente de relaxare și a unui somn odihnitor.

De ce somnul odihnitor este important într-o perioadă stresantă?

       Din acest punct vedere, este bine de știut că, inclusiv atunci când ne simțim foarte stresați în urma unei zile grele, somnul și odihna sunt principalele resurse asupra cărora ne putem concentra atenția. Odihna ne poate ajuta să ne încărcăm de energie pozitivă, implicit, de acele stări de care avem nevoie pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt, să ne continuăm activitatea cu succes, în ciuda unei perioade grele.

       Orele de somn calitative ne pot ajuta să dobândim noi perspective, având în vedere că, în urma lor, ne vom putea bucura de o minte limpede și de posibilitatea de a găsi cât mai multe soluții care să se arate cu adevărat utile. În caz contrar, fără a ne odihni și relaxa corespunzător, toate sarcinile pe care le avem de îndeplinit vor fi resimțite din ce în ce mai copleșitor, pentru că organismul nostru nu se bucură de acel moment de ”repaus” și de acele clipe în care se detașează de elementele ce țin de viața profesională și chiar și de cea personală. Mai mult de atât, atunci când factorii de stres provin regulat din viața profesională, pentru fiecare dintre noi este important să facă diferența dintre carieră și viața personală.

       Cu toții avem un program de muncă prestabilit, și tocmai de aceea, respectarea lui devine esențială. În caz contrar, dacă chiar și atunci când ajungem acasă continuăm să ne gândim la sarcinile și task-urile pe care le avem de îndeplinit, nu mai acordăm atenția de care viața personală are nevoie. Diferențierea adusă între viața personală și viața profesională poate ajuta orice persoană să se odihnească așa cum are nevoie, și mai presus de toate, așa cum merită.

Ce poți face pentru a te bucura de un somn odihnitor?

       Dacă nu știai, află că ținutele de noapte bună pe care le alegi te pot ajuta să te bucuri de un somn odihnitor. Ținutele de noapte bună sunt principala resursă la care fiecare femeie poate apela atunci când are nevoie de câteva momente pentru sine, pentru a se relaxa și pentru a se detașa de toate acele griji care îi vin în minte constant.

       Purtate încă din confortul casei, aceste ținute pot ajuta orice femeie să se încarce de energie pozitivă și de forțe proaspete, care ulterior, o vor ajuta să ducă până la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-a propus. Ținutele de noapte bună au un impact considerabil asupra stării de dispoziție și asupra relaxării, tocmai de aceea, dacă vrei cu adevărat să te bucuri de un somn odihnitor, te poți orienta către o cămașă damă.

       Cămașa de noapte te poate ajuta să te simți bine în pielea ta, să-ți scoți în evidență și mai bine trăsăturile și calitățile și tocmai astfel te vei putea detașa de viața profesională. O cămașă damă este destinată femeilor care doresc să se bucure de cât mai multe momente cu propria persoană și de intimitate, din simplul fapt că este acea ținută potrivită și care are potențial în a îmbunătăți calitatea somnului.

       Ține cont că această cămașă de noapte este ușor de asortat cu un halat, și astfel, ținuta de noapte bună va fi completă – iar rezultatele vor fi ușor de sesizat.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!