NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Top 8 practici de Home SPA

Top 8 practici de Home SPA

Când ai la îndemână o colecție de produse de înfrumusețare de înaltă calitate și îmbrăcăminte de relaxare, este ușor să experimentezi luxul și răsfățarea serviciilor spa profesionale în confortul casei. Dorești să te bucuri de relaxare totală, dar nu ai timp să mergi la spa? Citește sfaturile de mai jos:

  • Intră într-o stare de pace și liniște

Elena Duque, estetician și proprietar al Spa-ului Bodybrite Bayside din New York, știe cât de dificil poate fi să rezervi timp pentru a merge la spa. Dar cu câteva instrumente simple, experiența de tip spa poate fi ușor recreată acasă. Împreună cu redarea playlist cu muzică liniștitoare, ea recomandă iluminarea slabă și câteva lumânări pentru a te ajuta să-ți liniștești starea de spirit după o zi plină.

O lampă de aromoterapie cu uleiuri esențiale poate adăuga, de asemenea, un alt nivel de confort liniștitor pentru simțuri. De asemenea, înfășoară-te în finețea unui halat de satin de-o calitate superioară; în acest fel, vei fi gata pentru tratamente de auto-îngrijire în timp ce rămâi uscată și confortabilă după duș sau baie.

  • Curăță-ți pielea

Alegeți un produs de curățare adecvat tipului de piele și spălă-ți bine fața. Acest lucru va îndepărta orice murdărie sau machiaj din pori, permițând pielii tale să beneficieze cel mai mult de tratamentele de înfrumusețare. Pentru și mai multă detoxifiere a pielii, poți folosi și o mască făcută cu argilă și alte ingrediente de curățare.

  • Bucură-te de o baie caldă

O baie liniștitoare în cadă este exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa după o zi lungă. Fă acest moment special de îngrijire personală și mai luxos punând sare de baie și uleiuri esențiale în apă. Cele mai des folosite uleiuri esențiale sunt cele de lavandă, cimbru, rozmarin și lămâie.

Un amestec de uleiuri esențiale cu un efect visător și relaxant este cel de trandafir și mușcate - acesta te poate ajuta să te transpui într-un spațiu frumos de meditație.

  • Exfoliază-ți pielea

Acum că porii tăi sunt deschiși și curățați, pielea ta este pregătită pentru un tratament de exfoliere profund și hrănitor. Exfolierea ușoară a pielii ajută la stimularea circulației, eliminând totodată celulele moarte ale pielii și oferindu-i o strălucire netedă.

Expertul și esteticianul în îngrijirea pielii, Tracey Evelyn Reed spune că nu poate trăi fără scruburile de zahăr, care au o listă lungă de beneficii pentru piele. Acesta stimulează reînnoirea celulară, ceea ce ajută la reducerea ridurilor și celulitei.

Dacă-ți dorești un halat din satin drăguț cu ajutorul căruia să te poți bucura și mai mult de home SPA-ul tău, te invităm să vizitezi site-ul nostru și să-ți alegi favoritul!

Urmează aceste sfaturi profesionale și pregătește-te să te relaxezi, să te reînnoiești și să te reîmprospătezi.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!