NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Top 5 sfaturi de vacanță pentru toamnă

Top 5 sfaturi de vacanță pentru toamnă

Fie că mergi într-o excursie sau o croazieră, să admiri frunzele de toamnă este o modalitate excelentă de a-ți petrece vacanța de toamnă.

Dacă te-ai decis să nu mai visezi și să admirați schimbările naturii live, iată câteva sfaturi pentru vacanța din toamna aceasta cu ajutorul cărora te vei putea bucura chiar mai mult de călătoria ta:

1. Pregătește-ți puloverele!

În timp ce zilele de toamnă pot fi încă însorite, serile sale devin reci. Deci, înainte de a pleca în vacanța de toamnă, împachetează un pulover confortabil. Asigură-te că îl poți purta atât în aer liber, sub o jachetă de ploaie, cât și în interior, atunci când te încălzești. Jacheta de ploaie poate fi, de asemenea, un articol impermeabil, care este mai ușor de împachetat.

Pentru a îți păstra picioarele calde, împachetează câteva perechi de șosete colorate. Adăugă o păturică de lână suplimentară pentru a o purta în interior și pentru a evita senzația teribilă de podele reci în zilele mai friguroase.

2. Împachetează o umbrelă mică care se pliază

Chiar dacă vei purta o pelerină de ploaie, este bine să ai, de asemenea, o umbrelă mică pliabilă în geantă. Dacă nu porți, de asemenea, pantaloni impermeabili, vei avea picioarele și pantofii uzi mai repede daca nu utilizezi o umbrelă. Nu e nimic mai rău decât a petrece întreaga zi cu haine umede și pantofi, tremurând din cauza temperaturilor de seară care sunt în scădere.

3. Ia cu tine o pălărie, o eșarfă și o pereche de mănuși

Sper că știi că vei pierde cea mai mare parte a căldurii corpului în cazul în care capul tău rămâne descoperit. Cu toate acestea, purtarea unei pălării călduroase, a unei eșarfe moi și a unei perechi de mănuși poate crește confortul, mai ales în zilele cu umiditate crescută și în serile răcoroase. Deci, ia-le cu tine și vei fi capabilă să stai mai mult pe afară.

4. Pregătește echipamentul camerei foto

Indiferent de anotimp, este întotdeauna bine să verificați echipamentul camerei foto înainte de a pleca în vacanță. Într-o călătorie în care vei admira în mod specific frunzele de toamnă și le vei captura în fotografii, este extrem de important să verifici dacă camera ta funcționează corect. Dacă ai o cameră nouă, testeaz-o într-un parc acasă înainte de a o lua într-o vacanță de toamnă. Obișnuiește-te cu aceasta în avans pentru a realiza cele mai bune fotografii atunci când te afli în vacanța de toamnă.

Vremea rece poate afecta durata de viață a bateriilor reîncărcabile, astfel încât nu uita să aduci și unele suplimentare. În funcție de numărul de fotografii pe care le realizați de obicei, poți să mai iei cu tine și câteva carduri de memorie suplimentare. Împachetează totul într-o geantă pentru cameră rezistentă la umezeală.

5. Nu uita să pui în bagaj o lanternă

Probabil că vei dori să vezi o mulțime de locuri în timpul vacanței de toamnă. Acest lucru înseamnă că vei petrece mai multe ore în aer liber pentru a vedea frunzișul de toamnă. Așadar, nu uitai să pui în bagaj o lanternă pentru a avea mai multă libertate și flexibilitate. Pune totul într-o singură pungă, pe care o poți transporta cu ușurință.

SFAT EXTRA: Deoarece nu doar ceea ce porți pe timpul zilei contează, ai grijă să împachetezi și unul sau două seturi de pijamale cu tine - în funcție de cât timp vei petrece în vacanță. Asigură-te că acestea sunt realizate dintr-un material care conservă căldura corpului și că sunt confortabile, precum este satinul. Dacă nu ai deja una - sau ai, dar îți mai dorești, intră pe site-ul nostru.

Adictiv.ro are pentru tine o gamă variată de cămăși de noapte, pijamale de damă și halate de damă din satin - care nu ar trebui să-ți lipsească, mai ales în timpul sezonului rece.

Este bine să reții că nu este niciodată prea rece atâta timp cât porți haine adecvate pentru sezon. Sper că sfaturile de călătorie de mai sus te vor ajuta să te simți suficient de cald pentru a te bucura de vacanța de toamna aceasta.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!