NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Tips & tricks pentru a alege o pijama damă potrivită

Tips & tricks pentru a alege o pijama damă potrivită

Tips & tricks pentru a alege o pijama damă potrivită

 

   Cum ne alegem stilul vestimentar? Care sunt aspectele de care ținem cont atunci când combinăm obiectele de îmbrăcăminte pe care le avem? Cum alegem piese vestimentare noi? 

   Toate acestea sunt întrebări referitoare la un domeniu dezbătut atât de des, și anume, moda. Întrebări care ne vin tuturor în minte la un moment dat, vor găsi în totalitate răspunsul în cele ce urmează.

   Stilul vestimentar este ales în timp, după nenumărate idei și puneri în practică a acestora. De ce se întâmplă astfel? Pentru că hainele ne reprezintă, ne descriu într-o anumită măsură și trebuie să descrie o parte din personalitatea noastră, care începe să se concretizeze destul de târziu. Astfel, fiecare etapă de viață vine cu ceva nou, cu o altă încercare, până când ajungem la varianta în care ne regăsim întru totul. Însă până acolo există o mulțime de ținute care nu sunt tocmai reușite, și la fel de multe obiecte de îmbrăcăminte la care ajungem în final să renunțăm, pentru că nu mai corespund preferințelor noastre.

     De câte ori ai privit fotografii cu tine care au fost făcute cu câțiva ani în urmă și te-ai gândit că în acel moment felul în care combinai hainele nu era cel ideal? Probabil că tot de atâtea ori pe cât ți-ai schimbat alegerile în privința stilului pe care voiai să îl adopți. Sunt schimbări firești, pe care toți le experimentăm și care aduc noutate în viața noastră, iar mai târziu reprezintă un avantaj, pentru că obținerea unor ținute perfecte pentru tine, va fi cel mai simplu lucru pe care îl vei avea de făcut.

     Cu siguranță nu ai întotdeauna suficient timp pe care să îl dedici acestui aspect, mai ales atunci când vine vorba despre regulile noi care apar cu rapiditate, căci tendințele în modă sunt schimbate frecvent. Dar ce contează cu adevărat este să acorzi atenție aspectului tău fizic și în combinarea hainelor să ai în vedere acele piese pe care le apreciezi cu adevărat și nu să te ghidezi strict în funcție de ce este prezentat ca fiind la modă. 

    Și probabil că te întrebi cum ar trebui să decizi ce obiecte vestimentare noi să alegi, ori pe ce criterii trebuie să se bazeze decizia ta. Foarte simplu! Cel mai important factor este reprezentat de preferințele tale, de ce te atrage, de stilul în care te regăsești. Astfel vei putea să te bucuri de ținute reușite, tocmai pentru că este necesar ca tu să apreciezi felul în care arăți, înainte de a o face oamenii din jur. 

    Un mic secret de care ai putea ține cont este să începi prin alegerea unor haine potrivite pentru acasă, căci nu este loc în care să ne simțim mai bine, decât în propria locuință. Și pentru a transforma orice moment petrecut în locul nostru de liniște, într-o completare a poveștii pe care continuăm să o scriem zilnic, într-o experiență de neuitat, o pijama specială este ceea ce ai nevoie. Dar cum găsești pijamaua potrivită? Iată câteva trucuri!

    Un prim pas este alegerea măsurii perfecte în funcție de siluetă. Aici trebuie să ții cont de faptul că o pijama damă nu trebuie să fie prea mulată pe corp, însă nu alege nici o măsură prea mare, care te-ar putea face să te simți inconfortabil. Următorul aspect de care să ții cont este materialul. O pijama damă din satin este cea mai bună alegere pe care o poți face. Materialul este catifelat, ca o mângăiere și este avantajos atât pe timpul iernii, cât și vara. Și nu în ultimul rând, alege modelul și culorile care se potrivesc personalității tale, de la cele simple, până la cele florale sau animal print, poți opta pentru orice îți dorești. 

  Încearcă și tu să porți o pijama damă din satin și vei aduce îmbunătățiri momentelor tale petrecute acasă.  









 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!