NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

In data de 20.06.2024. Apelurile si mesajele catre suport nu se pot realiza. Va rugam sa reveniti din 21.06.2024

Ținutele de noapte bună, potrivite pentru a regla anxietatea?

Ținutele de noapte bună, potrivite pentru a regla anxietatea?

       Anxietatea este una dintre stările ale cărei prezență se resimte din ce în ce mai mult în viețile oamenilor. Responsabilitățile, grijile, sarcinile care trebuie îndeplinite fără amânare și diferitele gânduri care apar în mintea unei persoane sunt doar câteva dintre principalele cauze care pot genera sentimentele de anxietate. 

       Stările de anxietate sunt destul de frecvente în ziua de astăzi, dar mai ales, sunt cele care pot influența semnificativ calitatea vieții unei persoane. Acestea sunt cele care pot influența deciziile și acțiunile pe care o persoană decide să le implementeze. Drept urmare, atunci când o persoană se simte anxioasă față de propriul aspect, aceasta va avea tendința de a evita să participe în cadrul unor evenimente sociale, va avea o interacțiune redusă cu oamenii din jur și nu numai. 

       Chiar dacă pe moment pare o decizie ”bună”, pentru că persoana în cauză nu mai trebuie să confrunte stările de anxietate, adevărul este că, pe termen lung, aceste ”soluții” pot avea efecte nu tocmai plăcute. Evitarea acestor sentimente sau a momentelor în care ele sunt declanșate nu generează și dispariția lor. Sentimentele de anxietate vor fi prezente în viața unui om, până în momentul în care acesta confruntă direct situația care îi generează aceste stări interne copleșitoare. Nu trebuie să excludem faptul că evitarea situațiilor generatoare de anxietate pot îndepărta oamenii, de fapt, de toate posibilitățile pe care le au. 

Cum se resimte anxietatea?

       Sentimentele de anxietate își fac prezența în viața unui om prin intermediul tuturor gândurilor și grijilor pe care acesta le deține. Gândurile sunt principalul instrument prin intermediul căruia anxietatea își face simțită prezența în viața unui om, prin simplul fapt că acestea au la bază toți factorii anxiogeni pe care persoana în cauză încearcă să-i evite și să-i îndepărteze din activitățile recurente. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, ne putem raporta anxietății resimțite față de propriul aspect: persoana care este anxioasă în jurul acestui subiect este și cea care se va critica mereu prin intermediul gândurilor pe care le are. În cele din urmă, aceste gânduri o vor determina să aibă cât mai puține ieșiri sociale, tocmai pentru că gândurile acesteia îi transmit că așa este mai bine pentru propriul confort. 

Ținutele de noapte bună pot regla anxietatea?

       Este bine de știut că, atunci când vorbim despre anxietatea față de propriul corp, dar nu numai, ținutele de noapte bună pot avea o reală influență. Odată ce o persoană alege acele piese vestimentare potrivite pentru momentele în care dorește să se relaxeze în confortul casei și pentru acele clipe în care se va odihni corespunzător, aceasta are șansa de a se ”împrieteni” cu propriul corp și de a dobândi cât mai multe perspective care se vor arăta utile despre aspectul ei. Pentru că aceste ținute vor fi purtate din confortul locuinței, persoana în cauză le va putea purta detașat, pentru că nu își va mai face griji asupra faptului că va primi critici din mediul extern.

       Astfel, persoana în cauză are posibilitatea de a se conecta cu gândurile pe care le are, raportându-ne la faptul că inclusiv părerile din mediul extern pot genera acele sentimente de anxietate față de propriul aspect. Și chiar și atunci când aceste critici vin din interior, ținutele de noapte bună potrivite, pot ajuta orice persoană să se simtă bine în pielea ei, dar mai ales, să-și accepte propriul corp.

       Aceste ținute de noapte bună aduc rezultate prin simplul fapt că pot ajuta orice persoană să-și observe calitățile pe care le are, în ciuda tuturor gândurilor mai puțin plăcute despre sine. O pijama damă care se mulează perfect pe propriul corp va ajuta orice persoană să își schimbe părerea pe care o avea inițial despre sine, dar mai ales, o va ajuta să prindă încredere. Gama extinsă de modele ale acestui articol de noapte bună permite oricărei persoane să alegă acea pijama care este cea mai potrivită și care o poate ajuta să se evidențieze plăcut, fără prea mult efort. 

       Dacă stăm să ne gândim, materialele din care este realizată această pijama damă sunt principalele resurse de reglare a anxietății, pentru că sunt acele materiale care se simt foarte plăcut la atingere și care se vor mula perfect pe corp, permițându-i fiecărei persoane să își observe calitățile. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!