NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute fresh pentru momentele petrecute acasă: ce alegi să porți?    

Ținute fresh pentru momentele petrecute acasă: ce alegi să porți?       

Momentele petrecute acasă sunt speciale pentru fiecare dintre noi, fapt pentru care încercăm întotdeauna să le facem cât mai plăcute și memorabile. Singuri, în linișea propriei locuințe, ori înconjurați de cele mai dragi persoane, vrem ca timpul liber să fie unul de calitate, un timp în care să facem tot ce simțim nevoia pentru a ne relaxa, pentru a ne distra, simțindu-ne bine. Și pentru aceasta trebuie să urmărim o serie de aspecte ce fac toate experiențele noastre cât se poate de reușite. Astfel, intră în discuția noastră și hainele, acele articole ce ne pot schimba complet starea, atât în bine, cât și în rău, motiv pentru care încercăm să le alegem cu atenție. 

   Hainele pentru acasă, la fel ca cele pentru exterior, pentru locul de muncă sau evenimente la care luăm parte cu drag, sunt extrem de importante, iar dacă sunt alese în funcție de preferințe, de tendințele actuale și de starea pe care dorim să o trăim, ele ne vor oferi o experiență completă atunci când suntem în intimitatea casei noastre.  

    Pijamalele sunt ținute pe care le deținem toți și de care ne bucurăm la finalul fiecărei zile. Și în special atunci când avem o perioadă aglomerată, care ne solicită la maxim și ne face să ne pierdem mare parte din energia noastră atât de prețioasă, gândul ne zboară la momentul în care vom ajunge acasă și vom putea să îmbrăcăm cele mai comode haine. Ele trebuie să se concretizeze în ținute fresh, ținute lejere în care să ne simțim confortabil și care să ne permită să realizăm orice tip de activitate. 

   Tu ce alegi să porți atunci când ai timp liber și îl petreci alături de membrii familiei tale? Nu uita să iei în calcul satinul, ca material de bază pentru articolele vestimentare pe care le utilizezi în timpul zilei, ori seara, în dormitor, atunci când vrei să te bucuri de un somn odihnitor. Un material care se încadrează fără urmă de îndoială în categoria celor de înaltă calitate, satinul oferă o senzație plăcută pielii, nu provoacă iritații și este ajutorul de nădejde al oricărei femei, mai ales în zilele stresante, în care simțim nevoia de o pauză. Utilizat atât  pentru ținutele de zi, cât și pentru cele mai elegante, de seară, fie pentru ținute de exterior, fie pentru cele destinate spațiului personal, a reușit să cucerească femeile rafinate, încă din cele mai vechi timpuri.

   Iar pe lângă comoditatea, lejeritatea și starea de bine pe care o transmite, el vine cu un avantaj în plus, acela că se poate concretiza în ținute potrivite pentru toate doamnele și domnișoarele, indiferent de stilul vestimentar adoptat în general. Ca material, el asigură confortul, iar în funcție de croi, lungimi, culori, imprimeuri și combinarea cu alte materiale calitative, oferă câte o ținută ideală fiecăreia dintre noi. 

   Printre ținutele fresh realizate din satin, se numără cămașa de noapte, pijamaua din două piese și halatul de damă. Toate elegante, fine și vaporoase, sunt ideale pentru acele femei ce au gusturi bune, acele femei îngrijite, care își acordă întotdeauna atenție, care știu cât sunt de importante și care se iubesc, se apreciază la adevărata lor valoare. Și dacă îți dorești să îmbraci ceva lejer, fresh, dar și foarte sexy, care să îți pună în evidență latura ta senzuală, cămașa de noapte este piesa de vestimentație care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. De lungimi, croiuri, culori și modele diferite, ea poate fi asortată și cu un halat din același material, un accesoriu perfect pentru noapte bună și pentru a-ți impresiona partenerul de cuplu. 

   Și așa cum am spus deja, halatul poate fi considerat un accesoriu pentru pijamaua ta, însă el poate fi purtat și ca atare sau în locul cămășii ce face parte din setul de pijama din două piese. Tu alegi cum să le porți, iar noi îți spune că vei obține garantat confortul și relaxarea mult dorite. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!