NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute de noapte bună lejere       

Ținute de noapte bună lejere           

    Ne aflăm în plină vară, căldura toridă, aglomerația din trafic, jobul care de multe ori devine stresant, activitățile zilnice multiple, timpul care parcă se comprimă de la zi la zi, ne determină ca la final să ne simțim extrem de obosiți, total extenuați, apatici. Deși timpul petrecut acasă ar fi normal să fie un timp de calitate, o perioadă a zilei satisfăcătoare pentru noi și familia noastră, totul devine uneori apăsător. Depinde de noi cum reușim să ne canalizăm energia, cum ne echilibrăm activitățile în fiecare moment al zilei, astfel încât să ne rămână o bucată din timp pentru a desfășura activități cu cei dragi, pentru a fi alături de familie, pentru a petrece momente speciale împreună cu ei, chiar desfășurând activități casnice. Din acest motiv trebuie să ne gândim, ori de câte ori alegem ținute vestimentare de zi, și asupra ținutelor pentru acasă, asupra ținutelor pentru somn, pentru o noapte bună.

 

    Trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem ținutele pentru somn, ținutele pe care le purtăm în dormitor, deoarece ele trebuie croite astfel încât să ne ofere confortul dorit, să ne asigură un somn odihnitor, pentru ca dimineața să ne simțim cât mai degajate, pline de energie, gata să începem o altă zi tumultoasă. În funcție de conformația corpului, în funcție de stilul vestimentar, trebuie să ne alegem și aceste ținute pentru o noapte bună. Cele mai multe femei preferă pijamaua pentru a avea parte de lejeritate maximă, mai ales pentru faptul că este o ținută care permite să desfășori înainte de somn și câteva activități alături de familia ta.

Pijamaua este un obiect vestimentar extrem de plăcut atât pentru a-ți defini formele corpului, este extrem de plăcut ochiului și în aceeași măsură foarte comodă, foarte lejeră, îți asigură peste noapte un somn liniștit și odihnă plăcută.

 

    Dacă unele persoane preferă ca ținută pentru noapte bună pijamaua, altele preferă cămașă de noapte. Cămașa de noapte este un obiect vestimentar ideal pentru somn, este comodă, îți asigură lejeritate, dar este și elegantă. Îi asigură femeii acel rafinament specific, evidențiază acele trăsături de personalitate ce o caracterizează și îi permite să petreacă timp alături de familie, alături de cei dragi. Pijamaua poate fi de diverse culori, croiuri și trebuie aleasă în funcție de conformația corpului. Astfel, este indicat să ținem cont în special de formele noastre, încât dacă ai o siluetă bine definită, să alegi o pijama ușor cambrată, iar dacă te consideri o persoană mai plinuță, o pijama cu oarecare lărgime pentru a ascunde imperfecțiunile, pentru a nu scoate în evidență anumite defecte pe care nu le dorești lăsate la vedere.

 

   Peste cămașa de noapte poți purta un halat damă, indiferent dacă aceasta este în bretele, cu mânecă scurta sau lungă, este midi sau scurtă. Un halat damă  poate fi în aceeași culoare și din același material cu cămașă de noapte. Dar pentru a te asigura cu adevărat de o ținută lejeră pentru somn, o ținută care să îți confere tot ceea ce îți dorești de la obiectul vestimentar pe care îl porți, este indicat să alegi aceste obiecte vestimentare dintr-un material delicat, un material moale, un material care să te ajute să te odihnești complet și care să nu te jenezi nici în timpul somnului. Acest material poate fi satinul sau bumbacul, sunt două materiale care prin textura lor asigură nu numai lejeritate și confort, dar și eleganță și rafinament.Transformă acea femeie elegantă de peste zi într-o femeie elegantă și acasă. Un halat damă cu siguranță va asigura acel plus ținutei vestimentare pentru somn, va reuși să îți aducă odihna mult dorită, dar și eleganța pe care orice femeie și-o dorește.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!