NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute de noapte bună ce trebuie să se afle în topul preferințelor   

Ținute de noapte bună ce trebuie să se afle în topul preferințelor      

  Simțim nevoia de ceva nou, simțim nevoia de o schimbare, ne aflăm în acel moment în care ținutele pe care le avem, cu trecerea timpului, nu ne mai aduc acea satisfacție ca în momentul achiziționării. Considerăm că ar fi bine-venită o sesiune de cumpărături în ceea ce privește vestimentația, cele mai multe dintre noi ne gândim să nu exagerăm, să nu cheltuim foarte mulți bani decât pe obiecte vestimentare pe care le îmbrăcăm în public, obiecte vestimentare pentru job sau pentru diverse activități cu familia și prietenii, obiecte vestimentare sport sau elegante și de foarte puține ori ne gândim să achiziționăm ținute noi pentru timpul petrecut acasă. Și acasă trebuie să fim aceleași femei elegante, distinse, pline de rafinament. Faptul că ne aflăm în interiorul casei noastre nu schimbă cu nimic personalitatea noastră. Când ne hotărâm să schimbăm garderoba sau să achiziționăm unele obiecte vestimentare ar trebui să luăm în calcul și ținutele de noapte, ținutele de somn.

     Au o importanță extrem de mare, având în vedere că jobul nostru ne ocupă destul de mult timp, activitățile zilnice se înmulțesc pe zi ce trece și timpul pe care îl rezervăm pentru noi și familie este din ce în ce mai redus. Tocmai de aceea, relaxarea este cuvântul cheie pentru a fi pregătit pentru o nouă zi, să faci față tuturor provocărilor, iar ținutele alese pentru somn au importanță deosebit de mare. Contează foarte mult și cum le alegi, cum reușești să îți aduci în garderoba ta acele ținute pentru somn care îți aduc numai beneficii. Este necesar să alegi ținute pentru somn dintr-un material care este moale, un material plăcut la contact cu corpul tău, un material care aduce o serie de beneficii în ceea ce privește odihna. Satinul este materialul ideal, ținutele în care se concretizează, ținute pentru o noapte bună, îți asigură cu adevărat starea de bine, un somn odihnitor, benefic pentru organismul tău, dar în același timp este și un material rafinat care dă fiecăreia dintre noi acel aspect de femeie elegantă, rafinată, cu mult bun gust.

    De fiecare dată ne întrebăm oare ce să achiziționăm pentru somn, ce ar fi mai comod, o cămașă de noapte, o pijama sau o ținută care să cuprindă și una și cealaltă, dar care să dea un ton mult mai elegant aspectului nostru atunci când peste ele purtăm și un halat damă satin. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță vei fi frumoasă, cu siguranță vei dormi bine, iar dimineața te vei simți cu bateriile încărcate, pozitivă. 

  Satinul are această calitate de a se contopi cu corpul tău, de a nu jena indiferent câte cusături ar avea, de a-ți asigura libertatea de mișcare, având în vedere că este oarecum elastic și are capacitatea de a lăsa pielea să respire. Este tocmai potrivit pentru ținutele de somn, însă la fel ca celelalte obiecte vestimentare, ținuta de somn nu trebuie să fie una și aceeași de fiecare dată, motiv pentru care este foarte bine să îți achiziționezi nu numai cămașă de noapte, dar și pijama și un halat damă satin, astfel că vei avea în permanență posibilitatea să schimbi ceva la tine. Atunci când te plictisești de una din ele, să o poți îmbrăca pe cealaltă, iar halatul de damă din satin este obiectul vestimentar care întregește ținuta. Are acea calitate de a pune în valoare formele frumoase ale corpului, de a evidenția personalitatea și, de ce nu, de a-ți asigura un timp de calitate petrecut împreună cu familia în locuința ta. 

      Pe lângă faptul că te pregătești de somn, îmbrăcată astfel poți desfășura și câteva mici activități cu cei dragi. Cu siguranță, dacă porți o cămașă de noapte sau pijama, completată cu acest halat damă satin vei arăta impecabil, impactul vizual va fi unul puternic, plăcut, iar tu te vei simți bine, te vei simți în largul tău, pregătită pentru un somn odihnitor.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!