NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute casual potrivite pentru orice femeie        

Ținute casual potrivite pentru orice femeie           

 De cele mai multe ori ne simțim puse în situația de a nu ști cu ce să ne îmbrăcăm în ziua care abia începe, privim dezorientate lucrurile din dressing, încercăm în capul nostru să concepem o ținută, alegând un stil vestimentar care să ne pună în valoare, care să ne evidențieze latura feminină, să scoată la iveală adevărata noastră personalitate. În general, ne iese perfect, dar sunt situații în care dispoziția pe care o avem nu se asociază foarte bine cu ceea ce ne propunem să îmbrăcăm în ziua respectivă.

   Toate acestea la un loc ne dau acea stare de nesiguranță, ne pun în situația în care  alegem orice de îmbrăcat, întrucât ne presează și timpul. Acest stil vestimentar ales pe ultima sută de metri ne imprimă pentru întreaga zi o stare nu foarte bună. Din acest motiv, trebuie să ne menținem stilul vestimentar pe care l-am abordat de la bun început, să încercăm să ne pliem pe el folosind din obiectele vestimentare pe care le deținem în propriul dressing. Ori de câte ori le înlocuim pe cele existente sau ne achiziționăm obiecte vestimentare în trend, este de preferat să alegem astfel încât stilul nostru vestimentar să nu ia o direcție total opusă, să îl protejăm, să îl folosim pe cel de până acum, cel care ne-a adus satisfacții în timp, cu care ne-am deprins în ani. Pentru a nu da greș, este foarte bine să alegem stilul casual. Stilul casual se poate regăsi atât în ținutele de stradă, în ținutele pentru job, chiar și în ținutele pentru evenimente, cât și cele pentru acasă.  

       Când spunem „acasă”, spunem locul unde trebuie să fim comode, să ne simțim bine alături de cei dragi, să petrecem timp de calitate cu ei, dar să fim și frumoase. Suntem femei, suntem mame, suntem un reper pentru cei pe care îi iubim și din acest motiv nu trebuie să lăsăm garda jos chiar dacă ne aflăm în propria locuință.  Astfel, dacă dorești să îți păstrezi stilul vestimentar și acesta este cel casual, o poți face și pentru acasă, alegând drept ținută, fie un halat damă, fie o pijama tip casual. Având în vedere că și una și cealaltă sunt obiecte vestimentare moderne,  dacă reușești să le alegi în funcție de conformația corpului, de culoarea tenului, a ochilor, de înălțimea pe care o ai, cu siguranță îți vor conferi eleganță și feminitate deplină. 

     Dacă facem referire la ținutele pentru acasă, putem spune că stilul casual se caracterizează prin obiecte vestimentare cu revere și  manșete, care se pliază foarte bine pe pijama sau un halat damă, cu croi clasic, dintr-o  țesătura tip bumbac, ori satin. Având în vedere combinația dintre stilul casual și un material rafinat, cu siguranță îți vei asigura acea eleganță, acea feminitate pe care oricare dintre noi ne-o dorim. Stilul casual a existat dintotdeauna, sub diferite alte denumiri, însă și-a păstrat linia vestimentară, a asigurat femeii personalitate, siguranță de sine, frumusețe și mult rafinament. Dacă iubești frumosul și ești adepta acestui stil vestimentar, nu ezita să îți achiziționezi și pentru acasă ținute de acest tip, având în vedere că ele pot fi concretizate în halate de damă, de lungimi midi sau mini, sau în pijamale cu mânecă lungă sau scurtă. 

      Casual este un stil vestimentar care a consacrat multe femei, care a suferit îmbunătățiri, care s-a adaptat noilor trenduri, dar care nu și-a pierdut din originalitate. Oricine îl adoptă va culege aplauze și care sunt cele mai de preț, dacă nu cele de acasă, care vin din partea celor pe care îi iubești? Dacă vrei să nu dai greș, indiferent unde te-ai afla, chiar și în propria locuință, adoptă stilul casual, concretizat într-un halat damă sau o pijama din satin, ori bumbac.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!