NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta pe care o alegi și influența asupra stării tale de spirit

Ținuta pe care o alegi și influența asupra stării tale de spirit

Încă de la începutul zilei avem o mulțime de gânduri negative, suntem stresați și simțim că nu mai vine momentul în care să ne bucurăm de puțină liniște. Mereu într-un ritm alert, cu o listă lungă de îndatoriri, de sarcini pe care trebuie să le rezolvăm până la sfărșitul zilei și cu o dorință arzătoare de a face și lucruri pentru noi, pentru a ne dezvolta și relaxa. Totul devine o rutină și ajungem să fim mulțumiți cu gândul că așa ar trebui să fie, că etapa de viață în care ne aflăm implică mai mult efort, dedicare și implicare în diverse proiecte. Însă ce nu luăm în considerare este că toate aceste lucruri pot fi făcute pe rând și că odată ce decidem să lucrăm constant, timpul liber va fi greu de obținut. 

   Alegerile sunt la noi, și cu toate acestea, din dorința de a face cât mai mult, în general pentru cei din jur, ori chiar pentru noi, pe plan profesional, ne sacrificăm tot timpul pe care îl avem la dispoziție. Deși știm cât este el de prețios, uităm să păstrăm măcar o mică parte pe care să o utilizăm realizând activitățile noastre preferate. Astfel ajungem la epuizare, în starea în care nu mai dăm deloc randament în ceea ce facem și orice activitate pare mult mai greu de dus la bun sfârșit față de cum se întâmpla înainte, când eram plini de energie, vitalitate. 

  Uneori se întâmplă chiar să ne simțim vinovați dacă alegem să facem altceva decât să muncim pentru job, pentru casă, ori dacă nu îi ajutăm pe cei din jur cu tot ce au nevoie, alegând să facem ceva liniștitor, care să ne aducă bucurie. Te înțelegem perfect și știm că mereu apare o nouă provocare, o nouă îndatorire asupra căreia trebuie să te focusezi pe moment, tocmai pentru că nu suportă amânare. În plus, dacă ești ambițioasă și perfecționistă, probabil că nu îți poți lua gândul de la ce ai de făcut nici atunci când iei o pauză. Și în acest fel, stresul este amplificat.

  Un lucru este cert – starea noastră de sănătate este cea mai importantă, iar pentru a o menține avem nevoie de odihnă, de mișcare, o alimentație sănătoasă, hidratare și momente de relaxare, în care să facem orice ne dorim, fără a mai avea vreo grijă. 

  Ritualurile sunt de ajutor și acestea nu pot fi puse în aplicare dacă nu avem și acele haine comode, care să ne asigure confortul de care avem atât de multă nevoie. O cămașă damă este ținuta perfectă pe care o poți îmbrăca atunci când ești în locul tău favorit, acasă. Aceasta îți va permite să faci toate activitățile de acasă, fiind un obiect vestimentar lejer, care îți oferă libertate de mișcare, putând să faci orice îți propui, de la activitățile casnice, până la aplicarea tratamentelor faciale, aranjarea părului și pregătirea pentru ieșirile în oraș. De asemenea, te va însoți și în vacanțele mult visate, pentru ca relaxarea să fie completă și să simți mereu aceeași comoditate. 

  Dacă alegi o cămașă damă din satin, rezistența și calitatea sunt garantate, iar efortul pe care îl vei face pentru a o curăța, va fi unul foarte mic. Ușor de păstrat și purtat, această cămașă îți va asigura o stare de spirit bună, un somn odihnitor și timp economisit, căci altfel lucrezi atunci când ești relaxată și mișcările îți sunt mai rapide. Ținutele pe care le purtăm la locul de muncă au un aspect impecabil, însă de cele mai multe ori sunt destul de incomode, nu foarte practice și dau o stare neplăcută, motiv pentru care așteptăm cu nerăbdare să ajungem acasă și să le înlocuim cu ceva moale, catifelat, care să ne schimbe în totalitate felul în care ne simțim. 

  Purtând o cămașă damă din satin vei face munca să pară mai ușoară și vei avea o stare bună de spirit și atunci când programul îți este încărcat.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!