NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta de noapte bună îți poate influența starea de spirit?

Ținuta de noapte bună îți poate influența starea de spirit?

Starea de spirit poate fi influențată cu ușurință de tot ce se întâmplă în jurul nostru, atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ. Este adevărat că un lucru ne poate afecta în măsura în care noi îi permitem să o facă, însă atunci când avem o zi mai puțin bună, este destul de greu să ne menținem gândirea pozitivă. Ce putem face în astfel de situații? Să privim mereu spre partea plină a paharului, să găsim un plus în fiecare situație cu care ne confruntăm, căci de-a lungul vieții primim o mulțime de provocări și am face o greșeală dacă am lăsa timpul să treacă, fiind constant într-o stare neplăcută. Timpul este prețios și trebuie folosit cu grijă, motiv pentru care este indicat să apreciem ce avem și să ne bucurăm de fiecare moment. 

   Un aspect de care trebuie să ținem cont este acela că la fel cum există situații care ne pot afecta negativ, există și lucruri ce ne pot aduce bucurie, oricât de mici ar fi ele. Și mai mult decât atât, dacă ne concentrăm asupra lucrurilor care ne aduc bucurie chiar pentru o clipă, cumulate ne vor da o stare generală de bine. În zilele care ni se par cu adevărat grele și ne aduc la final o stare de iritabilitate, stres sau oboseală, ori toate la un loc, putem încerca să aducem o schimbare pentru ca seara să se termine cu bine. Aici desigur că sunt incluse toate activitățile care ne ajută să ne relaxăm, de la ritualurile specifice, care includ aprinderea bețisoarelor și a lumânărilor parfumate, până la ritualurile de îngrijire personală și de înfrumusețare, ori la alegerea unor haine comode care să ne scape de senzația de încordare, de tensiune. 

   Hainele sunt extrem de importante, atât pentru rolul lor de protecție a organismului și aspectul plăcut pe care îl oferă, cât și pentru confort. Cel mai mult punem accent pe articolele vestimentare pe care le purtăm la locul de muncă, ori atunci când facem o activitate cu prietenii sau familia, în oraș, la un restaurant, teatru, cinematograf, ori în altă situație în care ne aflăm la un moment dat. Ne gândim cum să le alegem ca ele să-și îndeplinească rolul de scut împotriva temperaturilor scăzute, să ne acopere corpul astfel încât ținutele noastre să fie decente și să fie frumoase, pentru a ne simți bine, a avea mai multă încredere de sine și pentru aprecierea celorlalți. În egală măsură, ne dorim să fie comode, lucru destul de greu de îndeplinit atunci când vine vorba despre ținutele pentru exterior, deoarece evenimentele la care participăm pot impune un dress code sau necesită o ținută mai elegantă, și de obicei, mai incomodă. 

   Dar hainele pentru casă cum sunt alese? Abia aici este adevăratul confort, locul în care vestimentația lejeră este bine venită, însă cu o „condiție”, ca aceasta să-și păstreze rafinamentul, bunul gust, eleganța și strălucirea. Un halat damă satin este accesoriul de care are nevoie orice femeie, obiectul vestimentar fără de care garderoba ta nu va fi completă. 

    Dintr-un material de calitate, ce va rezista ani buni și nu se va deteriora, un material iubit de femei pentru ținutele speciale, acest halat va fi secretul tău pentru o noapte bună și pentru relaxare. Cu siguranță este printre hainele pe care ai vrea să le porți în orice moment al zilei, pentru că asigură o pauză bine meritată, în care te vei simți cu adevărat feminină și senzuală.

  Alegerea unui halat damă satin este una simplă, mai ales dacă știi deja ce măsură ți se potrivește și ce culori ai vrea să porți, iar după acest pas simplu, te vei putea bucura de o ținută de casă ideală, care te va urma înclusiv în vacanță sau la o petrecere în pijamale cu prietenele tale.  

 

   

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!