NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta care te inspiră, ce variante ai la dispoziție?

Ținuta care te inspiră, ce variante ai la dispoziție?

Dacă vorbim despre modă ca un punct comun al tuturor femeilor, trebuie să menționăm că totodată, aceasta este și o metodă prin care ne diferențiem. Manifestăm toate un mare interes în această direcție, dorința de informare și de cunoaștere a lucrurilor noi este una mare, însă gusturile noastre sunt diferite, la fel ca alegerile făcute în ceea ce privește vestimentația. De ce se întâmplă astfel? Pentru că personalitățile noastre au trăsături specifice și acestea sunt expuse prin unele mijloace, cum ar fi stilul vestimentar pe care îl adoptăm. Așadar, fiecare persoană poartă acele articole de îmbrăcăminte care o reprezintă, care prin aspectul lor și prin modalitatea în care ele sunt combinate, reușesc să transmită caracteristici specifice.

   Problema este atunci când stilul vestimentar este definitivat, garderoba este completă, însă inspirația nu ne este alături. Ni se întâmplă tuturor destul de des. Mai ales dacă ești o femeie cu un program încărcat, care desfășoară numeroase activități pe parcursul zilei și trebuie să își pregătească ținute diferite pentru fiecare locuri în care merge, șansele de a rămâne fără idei sunt tot mai mari. Dar cel mai important este să știi ce să alegi atunci când ajungi acasă și să ai la dispoziție toate hainele necesare.

    Tu ce alegi? Ai pijamale damă speciale sau alegi să porți vechile haine lejere, pe care le foloseai înainte la ieșirile în parc, ori atunci când plecai în vacanță? Trebuie să știi că în garderoba fiecărei femei sunt necesare haine de casă confortabile, dar și plăcute vizual. Astfel, și obiectele de îmbrăcăminte pe care le purtăm în propria locuință trebuie să fie alese cu grijă, pentru că după o zi încărcată și epuizantă, avem nevoie de relaxare. Când ajungem acasă, primul pas pe care îl facem pentru a avea o stare mai bună este schimbarea hainelor cu unele mai lejere, care să îi permită pielii să respire. Și dacă ai nevoie de ajutor, îți prezentăm câteva idei de pijamale damă. 

    Este bine să alegi lungimea hainelor în funcție de anotimp, astfel, iarna poți opta pentru cele cu mâneci și pantaloni lungi, iar vara, pentru cele cu bretele, ori pentru cămășile de noapte. Materialele ideale sunt satinul și bumbacul, iar modelele pot fi alese în funcție de preferințe. Sunt la modă pijamalele uni sau cele în două culori, însă dacă vrei ceva diferit, poți încerca pijamale cu imprimeu floral sau geometric. Diversitatea de modele este garantată și îți oferă posibilitatea de a găsi ceea ce ți se potrivește. Poți alege de la nuanțe liniștitoare, pale, nude, până la cele mai aprinse, care să îți transmită energie, vitalitate. Dacă vrei să îți scoți în evidență și mai mult senzualitatea, roșu este alegerea potrivită, iar dacă ești iubitoare de animal print, vei găsi și o astfel de pijama.   

   Ideea de bază de la care este indicat să pleci, este că nu poți da greș, indiferent ce pijama din satin sau bumbac îți dorești. Fiecare alege pentru el exact ceea ce îi place, însă nu uita să te orientezi și în funcție de siluetă. Unul dintre avantajele pijamalelor din satin este acela că se potrivesc pentru orice tip de conformație, indiferent de înălțime și greutate. Ele au croi diferit, astfel încât să te poți bucura de modelul care să îți scoată în evidență formele corpului și să ascundă părțile pe care nu vrei să le accentuezi. Și pentru a avea o ținută completă, cât mai elegantă, poți purta și un halat de damă din același material, pe care îl poți lăsa desfăcut, îl poți lega la spate sau în talie, în funcție de cum îți este mai comod și de părțile corpului pe care vrei să le evidențiezi. O ținută care te inspiră, atât pe tine, cât și pe cei care te vor admira, îți va oferi mereu o stare de bine, mai multă relaxare și un somn odihnitor. 

    

     

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!