NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi rapide pentru gestionarea stresului de sărbători

Sfaturi rapide pentru gestionarea stresului de sărbători

Presiunea de a găsi cadouri perfecte, de a fi „Micul ajutor al lui Moș Crăciun”, de a participa la o multe de evenimente sociale și de a distra familia, începe să se simtă încă de pe acum. Ce ai putea să faci în această situație? Evident, nu poți renunța la toate planurile și să stai în pat și în pijamale de damă până în Ianuarie.

Iată câteva sfaturi practice și rapide care-ți vor ușura sarcinile și care te vor ajuta să depășești stresul din această iarnă. 

 

  1. Externalizează decorarea.

Dacă toate weekend-urile tale sunt full și ai un program încărcat, s-ar putea să merite să angajezi pe cineva care să decoreze casa pentru tine. În zilele acestea, este mai ușor ca niciodată să găsești un profesionist de top și să obții oferte de preț potrivite pentru tine. Petrece mai puțin timp pe acoperiș aranjând decorațiunile și mai mult timp relaxându-te cu cei dragi. Ar putea fi mai accesibil decât crezi.

 

  1. „Me time” strategic.

Programează timpul pentru tine într-un mod strategic. Dacă știi că vei merge la cumpărături în weekend, programează-te la pedichiură la sfârșitul sesiunii de shopping - va fi tot ceea ce vei avea nevoie, iar picioarele tale obosite îți vor mulțumi. 

 

  1. “Prăjiturește” cu dragoste, nu de la zero.

La fel cum nu este rușine să pui pe masă o garnitură cumpărată de la magazin la o petrecere de sărbători, dacă nu ai timp să faci prăjituri de la zero, aluatul gata preparat poate fi o soluție excelentă - are un gust delicios și se coace frumos de fiecare dată. Copiii tăi își vor aminti cum au decorat prăjiturele cu tine, nu orele pe care le-ai petrecut frământând și întinzând aluatul. 

 

  1. O noapte liniștită în pijamale de damă.

În toată nebunia sărbătorilor, este ușor să îți programezi prea multe lucruri de făcut. Asigură-te că îți faci timp cel puțin o noapte pe lună, într-un weekend, pentru a te reconecta cu familia și a te bucura de compania celor dragi. Puteți face un maraton de film de Crăciun în timp ce savurați cacao fierbinte.

Pentru aceste seri speciale, cu siguranță vei avea nevoie și de pijamale speciale. Intră chiar acum pe Adictiv.ro și alege-ți un set (sau mai multe) de pijamale de damă din satin - ideale chiar și pentru serile mai friguroase de toamnă-iarnă. 

 

  1. Pune capăt stresului legat de cadouri.

Agonizarea pentru cadoul personalizat perfect pentru fiecare membru al familiei tale extinse nu te va duce nicăieri. Cumpără cadouri personalizate pentru familia apropiată, apoi gândește-te la un mic cadou simbolic pentru restul. Dacă îți place să gătești, îți recomandăm să trimiți tuturor cate un pachețel drăguț cu biscuiți homemade. O altă opțiune populară este trimiterea de coșuri de cadouri sau aranjamente comestibile către fiecare familie. Include o felicitare personalizată despre cât de mult înseamnă ei pentru tine și cât de fericită ești că îi ai în viața ta. Într-adevăr contează gestul, nu cât a costat cadoul.

 

  1. Mănâncă legume.

Acest sfat s-ar putea să sune ca un buzzkill, dar atunci când există mai puțin timp pentru exerciții fizice, alimentația sănătoasă devine și mai importantă. Pe tot parcursul lunilor de iarnă vei putea să găsești zahăr în fiecare colț - la fiecare petrecere de sărbătoare, fiecare întâlnire la birou, fiecare coș de cadouri. Produsele zaharoase și stresul nu se pot amestecă! Te vei simți mult mai puțin vinovată că te răsfeți dacă îți umpli farfuria cu legume în timpul celorlalte mese.


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!