NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi pentru primul movie date împreună

Sfaturi pentru primul movie date împreună

Filmele pot fi o modalitate excelentă de a merge la o întâlnire cu iubitul tău. Ele pot fi distractive și îți pot oferi timp de cuplu de calitate. Iubitul tău îți poate cere chiar să vii la el acasă pentru un movie date. S-ar putea să fii emoționată cu privirea la modul în care ar trebui să te comporți, mai ales dacă nu ai cunoscut încă familia iubitului tău. Cu siguranță îți dorești să faci o primă impresie bună, să te comporți și să arăți corespunzător în timpul filmului și să eviți situațiile potențial dificile cu el sau familia lui. 

1. Fă o primă impresie bună 

Adună informații despre membrii familiei. S-ar putea să fii foarte emoționată când mergi la casa iubitului tău, chiar dacă îi cunoști deja familia. A-i pune întrebări prietenului tău despre familia lui te poate ajuta să începi conversațiile. Acest lucru nu numai că poate sparge gheața, dar creează și o impresie bună despre tine și arată că îți pasă suficient de iubitul tău pentru a fi interesată de familia lui, 

Afla lucruri care îi plac familiei iubitului tău și obiceiurile pe care le au. Asigură-te că primești informații despre fiecare membru al familiei, inclusiv despre frații mai mici. Acest lucru te va ajuta să începi conversația. 

2. Îmbracă-te corespunzător pentru ocazie

Pentru un movie date se potrivește o ținută casual - ținută curată și confortabilă și un machiaj simplu este tot ceea ce ai nevoie. 

Gândește-te la câteva ținute diferite. De exemplu, ai putea purta blugi skinny, un pulover sau cardigan confortabil și o pereche de cizme. 

Evită să porți orice lucru care este prea strâns, transparent, decupat sau rupt - păstrează totul elegant și conservator. Aplică un machiaj simplu, care să-ți permită sa-ți arăți frumusețea naturală. Puțin fard de obraz, rimel și balsam de buze de culoare deschisă sunt perfecte pentru un date night la casa iubitului tău. 

Dacă urmează să dormi acolo, îți recomandăm să iei cu tine o pijama comodă, care să-ți vină bine și care să-ți lase pielea să respire. Recomandarea noastră este să alegi o pijama din satin, dacă nu ai una poți să intri chiar acum pe Adictiv.ro, să alegi pijamaua de damă preferată și să plasezi comanda! 

3. Adu niște gustări sau un mic cadou

Pentru a-ți arăta recunoștința pentru amabilitatea părinților că te primesc la ei în casă, adu-le un mic cadou, cum ar fi o cutie de ciocolată sau câteva gustări pentru film. 

Ia ceva care este potrivit pentru ocazie. Îl poți întreba pe iubitul tău ce îi place familiei sale, cum ar fi ciocolata. Dacă iubitul tău are frați mici, gândește-te să le aduci ceva de genul unei cărți de colorat; dacă surorii sale mai mici îi plac păpușile, adu-i o Barbie. 

Adu gustări pentru film, inclusiv chipsuri, popcorn, înghețată sau pizza. 

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să faci o primă impresie bună atunci când vei merge pentru prima dată la casa iubitului tău pentru un movie date. Nu uita să vizitezi site-ul nostru și să-ți alegi cel mai frumos set de pijamale de damă din satin

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!