NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi pentru organizarea unei petreceri în pijamale

Sfaturi pentru organizarea unei petreceri în pijamale

Creează amintiri minunate cu prietenii și familia, organizând o petrecere cool în pijamale!

Pasul 1: Fă o listă de invitați

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi lista de invitați. Este important să începi cu lista de invitați deoarece aceasta va influența toate celelalte decizii pe care trebuie să le iei cu privire la petrecerea ta. 

Te gândești să organizezi o petrecere în pijamale cu prietenele tale cele mai bune? Sau poate dorești să organizezi o petrecere în pijamale cu familiile, unde copiii și soții sunt bineveniți. Dacă tu sau prietenele tale aveți copii, o petrecere în pijamale potrivită pentru familie poate facilita participarea tuturor. În acest fel, nimeni nu trebuie să-și facă griji cu privire la îngrijirea copiilor. 

Indiferent de tipul de petrecere pe care urmează să o faci, fă o listă cu toate persoanele pe care dorești să le inviți. Acest lucru îți va oferi o aproximare a numărului de persoane pentru care trebuie să pregătești aranjamente. 

Dacă te gândești să organizezi o petrecere potrivită pentru familie, ar putea fi util să notezi câți adulți și câți copii aștepți. Acest lucru va face planificarea mult mai ușoară!

Pasul 2: Alege o dată și fă invitații!

După ce știi pe cine inviți, este timpul să stabilești o întâlnire! Cel mai bine este să alegi o dată convenabilă pentru tine și pentru oaspeți. 

O petrecere în pijamale nu trebuie să fie o noapte. Dacă este totuși, asigură-te că iei în considerare acest lucru când alegi data petrecerii. 

După ce ai stabilit data și durata petrecerii, este timpul să faci invitațiile. Iată câteva detalii importante de care ai nevoie la invitație:

  • Data - adaugă ziua săptămânii când indici data pentru a evita confuzia. 
  • Timp - indică când va începe petrecerea și când se așteaptă să se încheie. 
  • Locație - adaugă adresa completă, reperele din apropiere și o hartă. 
  • Tema - include tema petrecerii în invitație, astfel încât oaspeți tai să știe la ce să se aștepte. 
  • Lucruri de adus - include o listă de lucruri pe care vor trebui să le aducă invitații pentru petrecere. Acest lucru este important mai ales dacă este o petrecere peste noapte. 

Pasul 3: Fă o listă de activități

Deși este posibil să nu dorești o petrecere prea structurată și programată, este întotdeauna o idee bună să ai o listă cu câteva activități de grup și să te pregătești pentru ele în avans. Oferă oaspeților libertatea de a se amesteca unii cu alții și de a se bucura unul de compania celuilalt. Aceste activități vor fi utile atunci când observi că lucrurile încetinesc. 

Poate dorești să le oferi adulților o suflare prin organizarea de activități pentru copii separat, pentru a-i menține pe cei mici suficient de ocupați pentru ca și mamele și tăticii să se relaxeze. 

Pasul 4: Prepară mâncarea și băuturile

Petrecerile în pijamale au ca scop relaxarea și distracția cu familia și prietenii, așa că nu te gândi prea mult la băuturi răcoritoare. 

Alege câteva favorite ale mulțimii și gata! Este recomandat să aranjezi mâncarea pe masă cu aproximativ o oră înainte de sosirea oaspeților. Dacă dorești ca masa ta de tip bufet să arate mai specială, poți adăuga fețe de masă, farfurii și boluri interesante și câteva accesorii distractive în jurul mesei. 

Pasul 5: Alege-ți pijamaua potrivită

În ultimul rând, dar nu cel din urmă, alege-ți o pijama potrivită! Pe site-ul nostru vei putea să găsești o varietate de pijamale de damă din satin, cămăși de noapte și halate de damă. Purtându-le te vei simți extraordinar și te vei putea bucura cu adevărat de petrecerea ta în pijamale!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!