NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi pentru cuplurile care călătoresc pentru prima dată împreună!

Sfaturi pentru cuplurile care călătoresc pentru prima dată împreună!

În cele din urmă, a sosit timpul pentru vacanța mult dorită împreună cu iubitul, dar de fapt, ești destul de emoționată, deoarece va fi prima dată când plecați împreună în vacanță. Probabil prima dată când veți petrece 24/ 24 împreună timp de câteva zile. Citește în continuare pentru câteva sfaturi care ți-ar putea fi de folos:

1. Alege o destinație care vă interesează amândoi 

Probabil ai o listă de dorințe pe care se află țările pe care ai dori să le vizitezi, iar partenerul tău probabil că are și el una. Sau poate că nu v-ați gândit încă la asta. Acum este timpul să facem acest lucru. Astfel vei afla ce țări sunt cele mai interesante pentru amândoi și este mai ușor să decideți unde să mergeți!

Dacă nu te împaci la prima trecere, nu renunța, trebuie doar să continui. Fiecare dintre voi face o listă cu 10 destinații la care ați dori să mergeți împreună și apoi trebuie să o citiți cu voce tare. Dacă nu există potriviri, faceți liste noi.

Am recomanda să faceți toate acestea separat. Fiecare dintre voi ar trebui să cumpere un caiet frumos, pe care să-l puteți completa cu listele și observațiile voastre. Veți avea nevoie de ea mai des în relația voastră!

2. Setați un buget zilnic sau unul pentru întreaga călătorie, pentru a evita subiectul „bani”

Oamenii se ceartă cu ușurință din cauza banilor. Pentru a rămâne împreună și chiar mai îndrăgostiți după călătorie, ar trebui să vă puneți de acord asupra unui buget.

Stabilind un buget va fi mai ușor să decideți dacă să ieșiți la cină sau să vă gătiți singuri. Cu un astfel de buget la îndemână, unele probleme și decizii se rezolvă.

3. Te duci cu mașina? Utilizează navigația și Spotify

Chiar dacă prima călătorie împreună nu ar trebui să fie o călătorie rutieră sau una cu mașina, există destinații precum Islanda în care o mașină este o necesitate. Acolo ar trebui să ai o navigație foarte bună pentru a evita discuțiile referitoare la direcția corectă.

De asemenea, merită să investești într-un cont premium de Spotify deoarece poți asculta muzică și offline. Muzica este un factor important pentru buna dispoziție și, dacă veți asculta favoritele amândurora, nu vor exista probleme.

4. Relaxează-te

Este o idee bună să ai un plan. Dar la sfârșitul zilei ar trebui să fiți voi înșivă, să vă relaxați și să fiți spontani. În cele din urmă, totul va decurge de la sine!

Să te relaxezi înseamnă și să dormi. Pentru a te putea bucura de un somn odihnitor, îți recomandăm să iei cu tine și o pijama pe măsură! Pijamalele de damă din satin de pe site-ul nostru pot fi exact ceea ce ai nevoie - acestea sunt comode, moi și te vor face să te simți mai frumoasă și mai sexy ca oricând. 

5. Fă cât mai multe poze cu tine/ voi și aventurile tale

Probabil că știi și tu: unul dintre parteneri face toate fotografiile, iar celălalt apare în ele. Când te întorci acasă, se pare că celălalt nu ar fi fost deloc acolo.

Păstrează acest lucru în minte și alternează. Poți cumpăra chiar și un selfie stick. Deși acele bastoane sunt destul de prostești, ele îți oferă oportunitatea de a-ți face fotografii alături de iubitul tău. Ca alternativă, poți cumpăra și un trepied sau poți cere oamenilor de la fața locului să vă facă fotografie.

În concluzie, ține cont de sfaturile noastre, dar nu fii prea încordată încercând să le folosești pe toate. 
 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!