NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Sfaturi pentru alegerea pijamalelor perfecte pentru femei

Sfaturi pentru alegerea pijamalelor perfecte pentru femei

După ce am terminat treburile zilei, cel mai adesea ne gândim doar să ne punem în pat. Adesea, lenea ne afectează și nu ne gândim la ce să ne îmbrăcăm înainte de a ”îmbrățișa” patul, ceea ce nu este un lucru grozav. Pijamalele sunt la fel de importante ca și ceea ce porți în timp ce ești la birou sau ieși în oraș. La urma urmei, ce este mai bun decât să dormi bine? 

Dacă pur și simplu pășești în lumea pijamalelor și nu ești sigură cu privire la cum și de unde să începi, o să-ți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi pijamalele potrivite. 

 

1. Alegerea țesăturii potrivite:

Există diverse țesături atunci când vine vorba de realizarea pijamalelor de damă. Depinde de tine să decizi ce material ți se pare mai confortabil. De exemplu, dacă dorești să ai parte de o senzație moale și fină, pijamalele din satin sunt o opțiune bună. 
Poți să cumperi chiar acum o pijama de damă din satin de Adictiv.ro.

2. Ia în considerare clima:

Un alt punct foarte important este să te uiți la starea vremii pentru a face o alegere funcțională. Dacă zilele fierbinți și umede sunt la colț, optează pentru cămășile de noapte scurte sau pentru tricouri cu pantaloni scurți. La urma urmei, cu cât sunt mai aerisite pijamalele, cu atât se vor simți mai bine pe pielea ta. În cazul iernilor, trebuie să alegi cămăși de noapte lungi sau pijamale cu mâneci lungi pentru a fi confortabilă pe tot parcursul nopților înghețate.

3. Alege în funcție de stilul tău:

Deși confortul este cu siguranță o prioritate, stilul nu ar trebui să aibă niciun loc mai în spate. Alege pijamale de damă cu imprimeuri și modele care se potrivesc cu personalitatea ta. De asemenea, cu cât nuanța pijamalei este mai deschisă, cu atât te vei simți mai calmă și relaxată.

4. Alege silueta potrivită:

Când vine vorba de pijamale, articolele de îmbrăcăminte fixe sunt un mare nu. Ar trebui să optezi întotdeauna pentru pijamale largi, care îți permit să te miști suficient de mult. Nu ar trebui să se lipească de corpul tău și să te irite, așa că asigură-te că croiul cămășilor și a pijamalelor tale este drept. În acest fel, nu ar trebui să te răsucești sau să te întorci în timpul somnului. 

5. Abține-te de la prea multe detalii:

Pijamaua ar trebui să fie cea mai relaxantă ținută a zilei tale, așa că evită ținutele care includ o mulțime de detalii. Ar trebui să aibă detalii minime sau absolut deloc, astfel încât să nu te deranjeze în timpul somnului. Abține-te de la detalii inutile, cum ar fi nasturi mari sau țesături din dantelă, cu excepția cazului în care intenționezi să îi faci o surpriza partenerului tău.
 

Sperăm că sfaturile menționate mai sus te vor ajuta să găsești acea îmbrăcăminte de noapte perfectă, atât în ceea ce privește stilul, cât și confortul. Deci, nu mai aștepta și cumpără azi!
 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!