NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Secretul unui somn liniștit

Secretul unui somn liniștit

Set pijamale damă – accesoriul potrivit pentru minute de neprețuit de liniște, de intimitate și de relaxare.

Cât de des speri să ai parte de un somn odihnitor și cât de des se întâmplă ca acest lucru să fie realizat? Aprope în fiecare dimineață ne trezim cu mare efort și simțim că orele de somn au fost insuficiente sau mai rău, avem impresia că suntem mai obosiți decât atunci când ne-am pus seara în pat. Acestea sunt situații cu care fiecare dintre noi s-a confruntat măcar o dată în viață, pentru unii fiind constant o problemă. 

    Cum putem să îmbunătățim calitatea somnului?

    Există numeroase motive pentru care sunt cauzate insomniile sau apariția unui somn neodihnitor, unele dintre ele având la bază anxietatea, depresia, anumite fobii, dar de cele mai mult ori, totul se întâmplă din cauza programului haotic pe care îl avem. La sfârșitul fiecărei zile ne gândim că avem nevoie de o schimbare, că ziua următoare nu va mai fi la fel și ne vom organiza astfel încât să avem timp pentru noi, pentru câteva momente de relaxare în care să facem ceea ce ne aduce plăcere. Cu toate acestea, încă de dimineață avem o mulțime de sarcini de îndeplinit și oricât de bine ne-am stabili programul, pe parcurs apar situații inevitabile, sarcini noi care nu pot fi realizate altă dată și care ne determină să renunțăm la timpul liber pe care îl așteptăm cu drag. 

     Totuși, acest lucru nu trebuie să ne întristeze, întrucât tot ce facem este pentru noi și pentru persoanele apropiate, ne facem și le facem un bine, aducem un zâmbet pe buzele celorlalți, iar odată ajunși acasă, putem transforma o zi grea, într-una de poveste. Cum reușim? Păstrăm ce este mai bun la final, și din cele mai mici lucruri încercăm să creăm o bucurie. 

     Ce poate fi mai plăcut decât să faci o baie caldă și să te bucuri de băutura ta peferată după o zi încărcată cu situații complicate, cu griji și obstacole ce îți ies în cale la fiecare pas? Probabil crezi că este situația ideală și că nimic nu te poate încânta mai mult, însă îți vei da seama în curând că te înșeli. 

    Set pijamale damă – obiecte vestimentare obligatorii 

     Deși de cele mai multe ori nu realizăm și poate ignorăm acest aspect, cel mai important este să purtăm haine frumoase și confortabile inclusiv acasă. Fie că alegi un set pijamale damă sau o cămașă de noapte purtată cu halat asortat, materialele fine din care sunt confecționate te vor ajuta să te bucuri de un somn odihnitor. Ele sunt cele care ne pot transforma starea într-o clipă, ajutându-ne să ne simțim în largul nostru, să ne deconectăm de mediul stresant de la locul de muncă, unde uneori este necesar și să purtăm ținute office care nu sunt atât de confortabile. 

    În propria locuință este adevărat că putem purta orice, însă nu trebuie să fim neglijenți și nici să alegem obiecte vestimentare în care să ne simțim incomod. Hainele bine alese, chiar pentru a fi folosite acasă, ne influențează starea de spirit, ne ajută să ne privim cu alți ochi și să avem mai multă încredere în noi, în special în cazul femeilor. Simțim adesea nevoia de confirmarea de la ceilalți, însă nu ne gândim că tot ce contează este să ne simțim bine în pielea noastră, exact așa cum suntem. Tocmai de aceea este nevoie să acordăm atenție felului în care arătăm, pentru a fi mulțumite pe tot parcursul zilei, inclusiv atunci când ne punem în pat să dormim. 

   Așadar, cheia succesului în aceste situații este alegera unui set pijamale damă care să te reprezinte. Noi îți oferim o gamă variată de produse, tocmai pentru a găsi ce ți se potrivește. În diverse modele și culori, te așteaptă cu nerăbdare să le alegi și să le porți în fiecare seară, pentru a fi cât mai elegantă și a avea parte de un somn odihnitor pe care suntem siguri că îl meriți din plin.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!