NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Satinul - de ce să îl alegi în ținutele tale?     

Satinul - de ce să îl alegi în ținutele tale?        

 Ne dorim ca fiecare zi să fie altfel, să strălucim, să ieșim în evidență cu stilul nostru vestimentar. Modul în care noi reușim să îmbinăm utilul cu plăcutul, cofura, machiajul, cu ținuta, fac deliciul unei zile perfecte. De cele mai multe ori pierdem timp în fața dressing-ului încercând să ne hotărâm asupra ținutei din ziua respectivă, facem combinații cu privire la obiectele vestimentare pe care le deținem, astfel încât să obținem un rezultat frumos, în concordanță și cu starea pe care o avem, cu activitățile pe care urmează să le desfășurăm, cu locațiile prin care vom trece. 

    Finalul zilei va fi unul  mulțumitor, pe măsura eforturilor depuse, starea de bine ne va însoți în permanență, atâta timp cât vom alege să ne îmbrăcăm cu stil, potrivit staturii, conformației corpului, culorii ochilor sau a tenului, dar și cu obiecte vestimentare croite din materiale ce ne asigură lejeritate, confort și rafinament. Un material de calitate transformă o ținută cu un croi clasic, în una de lux, elegantă, dar în egală măsură confortabilă, lejeră, de bun gust și care ne asigură pentru întreaga zi o stare de bine. Întregul pe care îl dă look-ul, stilul vestimentar, feminitatea pe care o emană propria ținută, stârnesc admirația celor din jur, a prietenilor, dar și a celor mai dragi persoane, membrii familiei tale.

    Este foarte important ca atunci când ne achiziționăm obiecte vestimentare pentru job, ieșiri în oraș, ori pentru acasă, să ținem cont de croiuri, culori sau țesături și să le alege pe cele care ni se potrivesc. Totul trebuie ales cu multă grijă, astfel încât obiectele vestimentare de sine stătătoare sau în combinație cu cele pe care deja le deținem, să ne creeze un look aparte, să spună despre noi că suntem frumoase, feminine, rafinate, să spună într-o singură ținută totul despre noi ca femei. Astfel, dacă facem referire la țesături, putem alege dintr-o multitudine de texturi, însă cele mai uzuale, dar în același timp și cele mai practice, elegante și care se pretează foarte bine pentru orice croi, sunt bumbacul și satinul. În mod special statinul conferă ținutelor noastre o eleganță desăvârșită, este un material moale, plăcut la atingere, comod indiferent de croiul ținutei tale și care în egală măsură îți oferă feminitate și confort

       De cele mai multe ori este foarte greu să ne decidem asupra ținutelor pe care am vrea să le achiziționăm, însă atunci când avem de a face cu obiecte vestimentare croite din satin, este imposibil ca o parte din ele să nu ne atragă atenția prin aspectul pe care îl dă materialul, este imposibil să plecăm din magazin fără să achiziționăm ceva. Chiar dacă pentru moment unele articole nu ne sunt necesare, pe mai târziu ne vom felicita pentru alegerea făcută. Satinul se concretizează într-o serie de obiecte vestimentare, atât pentru exterior, pentru evenimente, cât și pentru ținutele de acasă. La fel de elegant este și dacă se concretizează într-o rochie sau un costum de vară, dar și dacă este ales pentru confecționarea unei pijamale, unei cămăși sau a unui halat damă. Obiectele vestimentare pe care alegi să le îmbraci acasă, în timpul petrecut cu cei dragi sau pentru somn, pentru noapte bună, pot fi confecționate din satin și vor transforma ținutele tale în ținute rafinate, chiar și atunci când te afli în confortul locuinței tale, atunci când petreci timp cu cei dragi sau te pregătești pentru somn

     Nu este un lucru ușor, dar nici imposibil să achiziționați obiecte vestimentare din satin. Trebuie doar să ai mare grijă ca atunci când îți alegi astfel de ținute, confecționate din această țesătură, să ții cont de mai multe criterii. Fiind un material care este cambrează frumos, se așează lejer pe corp, croiul, conformația dar și stilul vestimentar de zi cu zi sunt cele care își spun cuvântul. Alege cu încredere ținute din satin, chiar și pentru acasă. Vei fi comodă, frumoasă, admirată, iar satinul te va pune în valoare, mai ales dacă este utilizat pentru realizarea unui halat damă.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!