NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Înapoi la birou: sfaturi pentru o tranziție lină

Înapoi la birou: sfaturi pentru o tranziție lină

Pentru mulți oameni, lunile de toamnă vor marca o adevărată revenire la normal, deoarece angajații din toată țara se întorc la birou. Chiar dacă urmează un program flexibil în care va dura doar câteva zile pe săptămână, gândul pur te poate umple de anxietate. Este de așteptat. În ultimele 18 luni sau cam așa, ai lucrat la distanță în hainele tale confortabile, ai avut întâlniri virtuale și te bucuri de toate conforturile acasă în timp ce iți faci treaba.

 

Deci, cum faci tranziția înapoi? Nu este ca și cum nu te-ai descurcat în toți acei ani înainte de lovirea pandemiei, dar se simte totuși ca și cum nici măcar nu-ți mai amintești ce simți când trebuie să „mergi” la muncă. Următoarele sfaturi ar trebui să te ajute să te întorci la vechile tale obiceiuri fără prea mult stres

 

Amintește-ți de vechea rutină.

Gândește-te la felul în care făceai lucrurile. La ce oră te-ai culcat în mod normal? Cand te-ai trezit? Te-ai dus dimineața sau cu o seară înainte? Trebuie să te întorci la asta sau vei avea o perioadă grea. Începe să facei aceste lucruri acum înainte ca oficialul tău să „revină la birou”, astfel încât să te poți relaxa în rutină confortabil.

 

Ia în considerare timpul de conducere.

Nu toată lumea se va întoarce la locurile de muncă în același timp și unii vor continua să lucreze de la distanță cu normă întreagă. Nu ar trebui să presupui că din această cauză poți ieși din casă mai târziu decât în mod normal pentru a fi la timp. Va trebui, de asemenea, să verifici construcția drumurilor. A trecut un an și jumătate de când ai condus. Știi dacă vreunul dintre drumurile de pe traseul tău este în construcție?

 

Gândește-te la prânz.

În timp ce lucrezi de acasă, este ușor să mergi la frigider și să iei ceva la prânz sau să îți prepari o salată sau un sandviș rapid. Acum trebuie să începi să te gândești să îți aduci din nou prânzul la lucru. Fă cu un pic de timp înainte planificarea meselor pentru a-ți readuce mood-ul de odiniară. Crează o listă pentru câteva săptămâni până când îți vei recupera groove-ul.

 

Și cina.

Acum, că vei fi plecată pentru o zi, cu ce vei hrăni familia după serviciu? Trebuie să scoți ceva din congelator? După ce ești la serviciu, este prea târziu. Listele și notele sunt o modalitate excelentă de a ține totul sub control. Mai bine, descarcă o aplicație de organizare în care vei putea conecta toate mementourile.

 

Intră în mood-ul de birou.

Suntem cu toții mai relaxați acasă. Mentalitatea, ținuta și atitudinea noastră generală sunt doar mai casual. Acum, că te întorci în birou, va trebui să-ți canalizezi puțin mai mult profesionistul interior. Nu uita că vei fi în preajma colegilor angajați și șefilor care se așteaptă la aceeași persoană productivă pe care se putea baza înainte.

 

La sfârșitul zilei vei constata că acum fac fix ceea ce ai făcut și inainte de pandemie. Probabil că te vei întreba cum te-ai putut descurca înainte, dar ai reușit. Și vei face din nou - promitem. Iar după luuunga zi de birou, trebuie să te și relaxezi, deci, pune pe tine o pijama de damă drăguță și confortabilă de pe Adictiv.ro și enjoy!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!