NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamaua din bumbac, de ce este o alegere potrivită?

Pijamaua din bumbac, de ce este o alegere potrivită?

    Programul nostru de zi cu zi ne impactează în mod evident starea generală, starea de sănătate și randamentul pe care îl dăm în activitățile viitoare. Orice schimbare bruscă apărută în ritmul nostru, în stilul de viață pe care îl avem, poate produce modificări radicale în ceea ce privește felul în care ne simțim. Tocmai de aceea, atunci când într-o perioadă punem pe lista de sarcini un număr mult mai mare decât în mod normal, la un moment dat începem să ne simțim epuizați, să nu mai putem ține pasul cu ce se întâmplă în jur și parcă devenim copleșiți de situație. Astfel, de fiecare dată când ajungem în acest punct în care oboseala este la cote maxime, avem nevoie de o pauză în care să ne recăpătăm energia și o stare mai bună, inclusiv din punct de vedere psihic. 

    Trebuie luat în considerare și faptul că programul pe care îl alcătuim și pe care îl respectăm cu strictețe, ne influențează felul în care ne simțim în general, gândurile pe care le avem și felul în care ne raportăm la anumite situații de viață. Invers, atunci când viața noastră este activă de obicei, și apar zile la rând în care nu mai respectăm programul de somn, pierdem nopțile, implicit și ziua următoare, trezindu-ne târziu, în organism apar din nou dereglări. Așadar, este bine să menținem un program constant și să ne asigurăm că orele dormite sunt suficiente, iar somnul este pe cât se poate de odihnitor. 

    Dar ce putem face pentru a avea parte de o noapte bună? Deși realizăm că somnul de peste noapte nu ne este de folos prea mult a doua zi, destul de rar încercăm să facem o schimbare pentru a aduce îmbunătățiri. Printre cele mai importante lucruri se află ținutele alese pentru somn, căci ele, dacă nu sunt alese adecvat, pot să creeze disconfort, iritarea pielii, pot fi incomode, dând astfel, o senzație neplăcută, care nu va permite organismului să se relaxeze. 

   Materialul este cu siguranță un factor ce trebuie luat în calcul, căci de multe ori întâlnim obiecte de îmbrăcăminte pentru dormit, care în loc să facă seara să fie cât mai bună, din contră, determină treziri multiple pe parcursul nopții și diverse probleme la nivelul pielii. Bumbacul pare să fie alegerea ideală atunci când este vorba de acele articole pe care le îmbrăcăm la finalul zilei, atât datorită elasticității sale, cât și fibrelor naturale care nu cauzează reacții alergice. Astfel, aduce beneficii garantate tuturor persoanelor, în special celor care au o piele sensibilă. Un material ușor de îngrijit, foarte absorbant, el ajută la menținerea constantă a umidității corpului, are țesătura din fibră durabilă și solidă, fapt ce îl face să aibă rezistență în timp și să poată fi supus unui număr mare de spălări, la temperaturi diverse. 

    Toate aceste caracteristici îl fac un material perfect pentru o pijama damă ce poate fi purtată încă din primul moment în care ai ajuns acasă, și până la trezirea de a doua zi, când trebuie să te pregătești pentru a da startul activităților pe care le ai de efectuat. Sub diverse modele, lungimi și culori, pijamalele din bumbac par să fie în continuare în top-ul preferințelor, fiind extrem de simplu de găsit modelul care să ți se potrivească. Și indiferent dacă îți dorești să achiziționezi pentru tine o astfel de pijama damă, ori îți dorești să o oferi cadou cuiva drag, ține cont mai mult de preferințe decât de tendințele actuale în materie de modă. Iar pentru a avea o pijama care să te reprezinte în totalitate, alege culorile potrivite personalității tale, optează pentru culori pale care transmit liniște și calmitate, ori culori aprinse pentru o personalitate puternică, pentru persoane luptătoare, motivate, dar și senzuale.  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!