NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale la modă în 2022  

Pijamale la modă în 2022     

   Stilul vestimentar al fiecărei femei este ales cu grijă, la fel și modul în care sunt combinate hainele pentru obținerea unor ținute reușite. Moda este un subiect comun al femeilor, majoritatea dintre ele fiind interesate de ce este în tendințe, de tot ce apare nou și de trucuri prin care să transforme o ținută simplă, într-o adevărată apariție. Și deși fiecare își alege un stil vestimentar reprezentativ, desigur după nenumărate încercări ce au loc în timp, se întâmplă frecvent să apelăm și la alte tipuri de haine. Dorind ca mereu să respectăm regulile noi care apar, dar păstrând totuși o notă personală, explorăm diverse zone ale modei, astfel încât să ajungem la acele ținute care să ne reprezinte în totalitate și totodată, să fie de actualitate. 

   Toate aceste lucruri se întâmplă atât în ceea ce priește obiectele vestimentare pe care le purtăm cu ocazii speciale, ori la locul de muncă sau la simple întâlniri cu oamenii dragi sufletelor noastre, cât și atunci când vine vorba despre ținutele de casă, în care ne bucurăm de relaxare. Și pentru că eleganța și comoditatea sunt cele două cuvinte care definesc moda pijamalelor în anul 2022, este de la sine înțeles că satinul este materialul vedetă al anului. Acesta se situează printre materialele de top din punct de vedere calitativ și desigur, printre preferințele tuturor femeilor, mai ales dacă este utilizat pentru realizarea articolelor vestimentare pentru acasă. Astfel, pijamalele din satin, concepute pentru a pune în evidență orice tip de siluetă, pentru a masca micile imperfecțiuni ale corpului și pentru a accentua latura feminină, plină de rafinament a doamnelor și domnișoarelor, sunt recomandările făcute pentru acest an. 

   Printre cele mai populare se numără și pijamalele din două piese, indiferent de lungimile acestora. Existând în diverse modele și fiind realizate dintr-un material care menține constantă temperatura corpului, pijamalele din satin sunt ideale pentru orice perioadă a anului. Satinul este un material fin, moale, vaporos, care permite pielii să respire fără a produce iritații, și în același timp, este un material plin de eleganță, făcându-te astfel să strălucești și să îi impresionezi pe toți cei ce te vor privi. Pentru sezonul cald sunt recomandate pijamalele cu pantaloni scurți și cămașă cu mânecă scurtă, ori cea de tip maiou, iar dacă noaptea ți se pare răcoroasă, poți adăuga și accesoriul care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, halatul din satin. 

   O pijama damă te va face să te bucuri de lejeritate și te va ajuta să scapi de orice grijă, să poți să îți desfășori activitățile de acasă în ritmul tău și să faci tot ce ți-ai propus, însă dacă vrei să arăți latura ta feminină și să o lași să fie explorată, cămașa de noapte este piesa vestimentară de rezistență. Ca o rochie sexy, dintr-un material delicat, cămașa de noapte îți va pune în evidență personalitatea și senzualitatea cu care ai fost înzestrată. Cu o astfel de ținută te vei putea relaxa și te vei aprecia mai mult, și în plus, vei fi mult mai admirată de cei dragi. Vei fi un exemplu pentru persoanele din jurul tău și vei putea demonstra că ești cu adevărat feminină. 

   Pijamalele de damă, fie că vorbim despre cele din două piese, fie despre cunoscuta cămașă de noapte, reprezintă un manifest pentru rafinament, pentru eleganță și pentru grija pe care orice femei trebuie să și-o poarte. Ele sunt un îndemn pentru a ne preocupa mai mult de propria persoană și pentru a ne acorda atenție chiar și atunci când suntem în spațiul nostru personal, intim, unde se întâmplă de multe ori să nu ne vadă nimeni. O pijama este mai mult decât suntem noi obișnuiți să credem și dacă este aleasă cu grijă, cu siguranță va fi pusă în evidență de femeia care o poartă.  

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!