NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale damă: ghid pentru cele mai bune alegeri

Pijamale damă: ghid pentru cele mai bune alegeri

 

      Toate ne dorim ca fiecare zi să fie unică, noi să fim unice prin stilul nostru vestimentar, prin îmbunătățirile pe care le aducem aspectului fizic, dar în special prin ceea ce ne achiziționăm. Ori de câte ori suntem abătute sau considerăm că ziua care abia s-a încheiat nu a fost un succes total, așa cum ne dorim, încercăm să facem lucruri care să ne ducă departe de aceste nemulțumiri, să ne redea încrederea de sine, să ne ajute să ne relaxăm și să trăim cu aceeași speranță că mâine este o nouă zi și că ceea ce urmează va fi o zi perfectă.

    Femeile își găsesc deseori consolarea sau refugiul în sesiunea de shopping, și ce este mai frumos, decât atunci când mergi la cumpărături, să îți achiziționezi lucruri pe care mai demult le-ai observat și ți le doreai în mod expres, dar pe lângă acestea să îți cumperi și ținute pentru acasă, obiecte vestimentare pentru somn, pentru noapte bună. În general, pentru acasă folosim obiecte vestimentare fără a ține cont că nu ne definesc în totalitate, obiecte vestimentare pe care considerăm că nu le mai putem purta în locuri publice. Însă acasă este tot o locație ca și celelalte, unde mergem de obicei și trebuie să o tratăm ca atare. În acest sens, și pentru spațiul personal trebuie să ne achiziționăm obiecte vestimentare noi, să folosim ținute care ne reliefează personalitatea,  care se întrepătrund foarte bine cu trăsăturile noastre fizice și care pe lângă faptul că sunt de bun gust, trebuie să fie  rafinate,  elegante, să ne mențină  și acasă acel statut de femeie modernă.

     Dacă ești o persoană care ține la confortul său, ești o femeie rafinată și care încearcă de fiecare dată să dea utilitate timpului petrecut acasă cu familia, cu cei dragi, îi poți surprinde îmbrăcând o pijama damă. Este un obiect vestimentar compus din două piese, care poate îmbrăca o multitudine de croiuri, culori, aplicații, imprimeuri, dimensiuni, astfel încât orice femeie să se poată regăsi într-unul dintre modele. Putem spune că o pijama damă este acea ținută pentru acasă care delimitează, pentru noi ca femei, timpul petrecut afară, timp care de multe ori este obositor, stresant, de timpul de calitate petrecut în interiorul locuinței tale. 

   Iar acest obiect vestimentar, așa cum spuneam, poate fi de diverse croiuri, în funcție de țesătura folosită, de preferat satin sau bumbac, și poate fi de tip casual, cu revere și manșete, poate fi ușor cambrată sau largă, cu mânecă scurtă sau în bretele, cu pantaloni scurți sau lungi. De asemenea, culoarea este cea care de cele mai multe ori își pune amprenta pe fizicul fiecărei femei, culoarea trebuie aleasă ținând cont de ten, de culoarea părului sau a ochilor, dar și de preferințele tale în ceea ce privește nuanțele pe care le consideri   potrivite. 

    O pijama damă are nevoie un adevărat ghid al alegerilor, deoarece trebuie să ții cont de anumite criterii, fiindcă nu orice model se așează bine pe conformația ta. Așadar, atunci când ai hotărât să îți achiziționezi un astfel de obiect vestimentar trebuie să te gândești exact la ceea ce ți se potrivește. Trebuie să ții cont de trăsăturile fizice și esențial, trebuie să ții cont de formele corpului tău, de ceea ce dorești să scoată în evidență pijamaua pe care o achiziționezi sau ce defecte vrei să mascheze. Important este să te facă să te simți bine, să îți aducă acel confort de care ai nevoie, să nu te jeneze în timpul somnului și în același timp să fie elegantă, rafinată, să îți sublinieze latura feminină. Cu siguranță nu vei trece neobservată și vei stârni admirația membrilor familiei tale. Alege cu încredere pijama de damă fie din satin, fie din bumbac, bucură-te de calitățile și de beneficiile pe care ți le oferă, fii frumoasă, comodă și rafinată.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!