NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale damă elegante – sau cum să te simți elegantă oricând

Pijamale damă elegante – sau cum să te simți elegantă oricând

 Halate damă – de ce sunt un accesoriu ideal atunci când vrei să te simți confortabil și elegantă în același timp? 

Ca femei, ne dorim întotdeauna să arătăm cât se poate de bine, să transmitem celor din jur o stare bună, să fim apreciate și iubite. Ne focusăm cel mai des atenția asupra îngrijirii personale și a ținutelor din timpul zilei, cu care ne prezentăm la întâlnirile cu prietenii, la reuniunile de familie, la job sau la evenimentele fastuoase. Cu toate acestea, printre cele mai importante obiecte vestimentare pe care le purtăm, se află pijamalele, cărora uneori nu le dăm atât de multă importanță pe cât trebuie să o facem de fapt. 

  Adesea, acasă alegem să purtăm ce ne este la îndemână, de cele mai multe ori, haine pe care nu le apreciem atât de mult și pe care ne permitem să le stricăm odată cu realizarea activităților casnice. Prin aceste metode ajungem să neglijăm propria persoană, fără a conștientiza că o facem. 

  Timpul este inamicul nostru numărul unu, el ne determină să eliminăm din programul zilinic, activitățile despre care considerăm că nu sunt atât de importante și care credem că pot suporta amânare. Astfel, ne îndreptăm atenția către sarcinile urgente, în special cele casnice și cele de la locul de muncă, și deși nu ne dorim, ajungem să fim ignorante cu ceea ce contează mai mult, sănătatea și felul în care ne simțim noi, ca femei. Ceea ce căutăm nu este confirmare, ci să avem parte de lucruri prin care să ne crească încrederea de sine, iar în această categorie intră tot ce ține de îngrijire, de aspectul fizic. Astfel, cu ajutorul unor halate damă, pijamale sau cămăși de noapte, starea ta poate fi complet schimbată, uitându-te în oglindă și simțindu-te brusc mult mai frumoasă. 

  Sigur cunoști acel sentiment plăcut pe care ți-l oferă ajungerea acasă, în colțul tău de liniște, de care te bucuri cu mare drag, în special în zilele care îți par a fi o povară. După un program aglomerat, de multe ori haotic, simți nevoia să faci o baie relaxantă, să profiți de cele câteva momente libere, fie singură, gândindu-te la ceea ce îți aduce zâmbetul pe buze, fie alături de partener, de întreaga familie, ori de prietenii apropiați. Cum poți face ca această experiență să fie și mai plăcută? Este mai simplu decât crezi, tot ce ai de făcut fiind să alegi o ținută confortabilă și extrem de blândă cu pielea ta. 

   Nimic nu te poate ajuta să te simți mai frumoasă, chiar atunci când petreci timp în locuința ta și ai sarcini de dus la bun sfârșit, decât o ținută plăcută, din materiale rafinate și ușoare, moi, pe care abia dacă le simți. Ziua parcă îți este brusc transformată, atunci când porți inclusiv acasă ținute plăcute, atât vizual, cât și la atingere, și în plus, realizezi rutina ta de îngrijire personală. 

   Pentru a te simți cât mai bine în pielea ta și a avea un look impecabil, hainele în care dormi trebuie alese cu grijă. Așadar a opta pentru o cămăși de noapte, peste care să așezi halate damă, în stilul tău caracteristic, pare și este cea mai bună idee. În acest fel, vei avea o altă atitudine și te vei uita la tine altfel decât o făceai înainte, și în plus, partenerul tău te va aprecia mai mult, văzând efortul depus. Inclusiv pentru acesta este important ca tu să transmiți mereu eleganță, întrucât o femeie nu poate să fie mai frumoasă în ochii unui bărbat, decât atunci când este delicată și elegantă, prin aspect și gesturi. 

  Cea mai interesantă parte este cea în care alegi combinațiile de obiecte vestimentare, tocmai pentru că ai oportunitatea de a purta nenumărate modele, pentru orice sezon, din materiale catifelate, prin care să aduci un beneficiu pielii tale, în timp ce încânți și privirea partenerului de cuplu.

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!