NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijama damă satin, alegerea în care te vei regăsi mereu

Pijama damă satin, alegerea în care te vei regăsi mereu

Viața de zi cu zi este un test pentru fiecare dintre noi. Întotdeauna stresați și cu o listă mare de sarcini pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit până la finalul zilei, încercăm să fim atenți și la restul lucrurilor care ne reprezintă.

   Activitățile pe care le realizăm pentru a ne dezvolta sunt cele cărora le acordăm importanță, tocmai pentru faptul că avem o dorință arzătoare de a evolua, căci nu simțim că trăim dacă intrăm într-o rutină constană și stagnăm, fiind mereu prinși în zona noastră de confort.

   Starea de sănătate este, de asemenea, un aspect important spre care ne îndreptăm atenția, fiind cea care ne influențează orice tip de activitate, de ea depinde randamentul pe care îl dăm în realizarea sarcinilor atât acasă, cât și la locul de muncă. În plus, în funcție de aceasta și sistemul imunitar poate fi mai eficient sau ineficient, ajutându-ne organismul să lupte împotriva virusurilor și bacteriilor cu care intră în contact, sau din contră, permițând instalarea lor, fapt care duce la apariția aumitor afecțiuni. 

    Însă, pentru a ne dezvolta și pentru a avea grijă de starea de sănătate psihică, este necesar să acordăm atenție modalității prin care ne raportăm la propria persoană, cum ne privim și ce părere avem despre noi, despre etapele parcurse până în prezent. Și de multe ori tindem să ne găndim, poate în mod exagerat, la felul în care suntem priviți de cei din jur, la ce impresie le lăsăm, cum trebuie să ne comportăm astfel încât să fim plăcuți de către aceștia, și tocmai faptul că ascundem naturalețea cu care am fost binecuvântați, ne face să părem altceva decât suntem cu adevărat și să nu ma fim la fel de admirați. 

    Dacă te regăsești în astfel de situații, probabil că încă nu ai reușit să te iubești în totalitate și ai nevoie de mici trucuri prin care să îți crești încrederea de sine. Cum o poți face? Probabil te gândești că deja ai încercat absolut orice soluție și că nu îți poți schimba perspectiva, însă este în totalitate greșit, căci întotdeauna mai există variante la care să nu te fi gândit și pe care să nu le fi testat. 

   Înfățișarea este un aspect esențial, pe care uneori îl ignorăm, fie pentru că nu îi conștientizăm importanța, fie din cauză că timpul pe care îl avem la dispoziție este limitat și parcă mereu de presează, fără a ne da posibilitatea de a ne mai îndrepta atenția spre noi, spre îngrijirea personală de care avem atât de multă nevoie. Și acum nu ne referim strict la pașii de bază pe care îi urmăm pentru simplul fapt că nu am putea să-i excludem din activitățile cu care ne începem și ne încheiem ziua, precum curățarea tenului, băile, aranjarea părului, ori alte astfel de acțiuni pe care le întreprindem pentru a avea un aspect decent. 

    Subiectul despre care vorbim acum, se referă la ritualul pe care cu toții ar fi bine să îl avem pentru momente de relaxare. Băile calde însoțite de lumânări parfumate, uleiuri esențiale și băutura ta preferată, este o modaliate de petrecere a timpului liber, pentru a te liniști după o zi epuizantă. Iar pentru a completa experiența, o pijama damă satin este ce ai nevoie, întrucât materialul fin îți va mângăia pielea și în plus, datorită lejerității lor, vei putea continua cu orice activitate îți dorești, căci vei avea libertate de mișcare indiferent de situație. 

   Te gândești ce să porți în serile răcoroase de iarnă, ori cele cu temperaturi riricate din timpul verii? Pijama damă satin este răspunsul pe care îl cauți. Extrem de confortabilă și plăcută la atingere, cu un aspect special și o gamă variată de modele, pijamalele din satin sunt alegerea în care te vei regăsi mereu, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopți în general sau de personaliatea ta unică.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!