NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijama damă în stil casual, alegerea ideală pentru tine!

Pijama damă în stil casual, alegerea ideală pentru tine!

   Suntem femei de carieră, suntem femei ocupate atât din punct de vedere al activităților casnice, cât și din punct de vedere al job-ului, însă de fiecare dată încercăm să ne facem timp și pentru noi, pentru a ne menține în trendurile actuale, pentru a fi mereu în pas cu tot ceea ce se poartă, atât din punct de vedere vestimentar, cât și din punct de vedere al accesoriizării ținutelor noastre, din punct de vedere al coafurii sau în ceea ce privește tendințele de make-up.

    Este destul de greu să facem față tuturor cerințelor, să ducem la bun sfârșit toate activitățile pe care ni le propunem pentru fiecare zi. Tocmai din acest motiv, ori de câte ori avem ocazia, este foarte bine să ne achiziționăm obiecte vestimentare noi, produse de întreținere corporală, dar și ținute vestimentare pentru acasă, ținute vestimentare pentru somn. Le poți avea la îndemână atunci când ai mare nevoie și ești în criză de timp.

   Trebuie să acordăm o atenție mai mare în ceea ce privește stilul vestimentar  pe care îl adoptăm pentru acasă și nu trebuie să ignorăm faptul că o femeie cu stil trebuie să rămână cu stil indiferent în ce situație se află, inclusiv atunci când se află în prezența membrilor familiei, sau atunci când desfășoară activități gospodărești sau își primește prietenii în vizită. Din acest punct de vedere trebuie pus accent și pe ținuta de somn, ținuta de noapte bună. Dacă ești o femeie al cărei job presupune abordarea unor ținute casual, desigur că totul devine o obișnuință, automat că încerci să transferi acest stil vestimentar și asupra ținutei de somn ceea ce nu este un lucru rău, este chiar un atu pentru femeile care poartă ținută de somn, respectiv pijamaua damă casual.

    Este un termen mai rar întâlnit, însa ea există, încă din cele mai vechi timpuri, a fost practic primul tip de pijama apărut. Este acel tip de pijama damă cu revere, stil cămașă bărbătească, cu mânecă scurtă sau lungă, închisă de regulă cu nasturi, cu pantaloni scurți sau lungi și care prezintă manșete atât la mâneci, cât și la pantaloni, jos. Este o ținută plină de stil și eleganță, este o ținută rafinată, o ținută care permite oricărei femei să o poarte, fie că este slabă sau mai plinuță fie că are forme mai voluptoase sau forme mai puțin vizibile. Ea este deosebită prin croiul său,  eleganța este dată tocmai de forma ei și în plus, contează foarte mult și alegerea materialului din care este făcută. Este de preferat ca acest gen de pijama să fie confecționat din satin sau din bumbac. Aceste două materiale au o grosime specifică și permit pijamalei casual să își mențină forma indiferent de acțiunile pe care le întreprinzi în casă sau de mișcările în timpul somnului. 

     Atât bumbacul, cât și satinul, sunt materiale delicate, moi, care nu jenează prin cusăturile obiectelor vestimentare, se cambrează frumos pe corpul oricărei femei în funcție de croi, poți ascunde acele defecte care te deranjează sau poți pune în valoare anumite părți ale corpului pe care dorești să le expui mai mult și de care ești mândră ca femeie. Important este să îți dorești să porți o astfel de pijama, pijama damă tip casual, să știi să alegi materialul din care să fie confecționată, un material care să permită orice mișcare și să își mențină forma în orice situație. Contează să știi să alegi acele culori care te avantajează în funcție de ten, culoarea părului sau a ochilor, iar dacă ești ușor extravagantă și alegi pijamale cu imprimeuri, de preferat ar fi ca acestea să fie unele plăcute ochiului. Nu uita că imprimeurile nu trebuie să reducă din frumusețea pijamalei, din frumusețea ta ca femeie atunci când o îmbraci.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!