NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijama damă - de ce trebuie să ții cont când o alegi

Pijama damă - de ce trebuie să ții cont când o alegi

     Zilnic ne confruntăm cu probleme, atât la job, cât și acasă. La sfârșitul zilei când trebuie să realizăm o serie de activități pentru noi și familie, timpul este limitat, traficul este haotic și involuntar totul devine mai stresant, totul ajunge să ne transforme în persoane obosite, apatice.

     Ne rămâne bucuria reîntoarcerii acasă, alături de cei dragi, acolo unde te simți în largul tău, fericită, acolo unde activitățile pot fi lăsate pe mai târziu și înlocuite cu odihna binemeritată după o zi plină. Tot ce trebuie să faci este să devii comodă, să adopți pentru acasă acea ținută lejeră, care te destinde, dar care în același timp îți scoate în evidență farmecul personal. Poate fi chiar o pijama damă, un obiect vestimentar extrem de comod, plăcut la atingere, delicat, acea pijama care odată pusă pe tine îți va reda o stare de bine, de acasă. Este foarte flexibilă, se așează frumos pe corp și o poți purta pentru odihnă, pentru somn, în vacanțe, dar în funcție de croiul ales, ea este foarte utilă și dacă desfășori activități gospodărești. Este important să știi de la bun început pentru ce alegi să o porți și va fi foarte simplu să o găsești pe cea potrivită, care să te și reprezinte.

      Dacă alegi o pijama pentru casă, pentru a realiza activități simple, care nu necesită mult efort, cum ar fi pregătirea mesei, curățenie în dulapuri, călcat de haine, aceasta trebuie să fie foarte lejeră, în culori mai închise, permisivă pentru mișcări multiple sau de lungă durată, care să asigure confort, eleganță, dar și rezistență în timp. O pijama damă din satin, ca urmare a faptului că materialul este unul moale, alunecos, ia ușor forma corpului, are o oarecare elasticitate, îndeplinește toate aceste cerințe și este utilă, comodă, elegantă.

       Însă dacă o alegi pentru odihnă, pentru somn, pijamaua ta din satin va fi cu siguranță un obiect vestimentar pe care nu vei simți că îl porți, senzația de moale, catifelat, îți va induce cu ușurință starea de somn, iar tu te vei trezi cu siguranță odihnită și cu o stare pozitivă. Când alegi o pijama pentru somn, alege să te simți comod, dar și elegantă, alege-o în culori neutre, simplă sau cu imprimeuri deloc obositoare pentru privire, cu un croi lejer, dar nu foarte larg, croiul care să îți scoată în evidență acele forme ale corpului care te avantajează și le ascunde pe cele care nu vrei să fie lăsate la vedere.

       Poți alege o pijama specială pentru vacanță, o pijama damă, elegantă, dar în același timp sexy, mult mai cambrată decât de obicei, cu pantalon scurt și bluză în bretele, în culori calde și imprimeuri plăcute. Relaxarea va fi deplină, satinul este acel material care îți mângâie corpul, îți dă acea eleganță, acea stare de bine pe care ți-o dorești cu ardoare, mai ales că te afli în vacanță. Scopul tău este să scapi de stresul și rutina zilnică, să îți încarci bateriile, să te odihnești, să te simți lejeră în orice perioadă a zilei, dar mai ales seara, în timpul somnului. Un  somn odihnitor este tot ce îți trebuie pentru a fi fresh a doua zi, pentru a te asigura că vei duce la bun sfârșit planurile de vacanță pe care ți le-ai făcut cu grijă, din vreme, iar pijamaua de damă din satin este tot ce este necesar pentru confortul tău, pentru o stare de relaxare totală, pentru a te simți comod, dar și feminină, pentru a fi elegantă, dar și destinsă.

        Oricare ar fi momentul zilei, acasă alege să porți o pijama din satin, un obiect vestimentar comod, plăcut la atingere, ușor de purtat și de întreținut, care îți va aduce o zi minunată, un somn odihnitor sau îți va asigura relaxarea deplină în timpul vacanțelor tale.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!