NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Noaptea fetelor - Găzduiește o petrecere de Crăciun în septembrie

Noaptea fetelor - Găzduiește o petrecere de Crăciun în septembrie

Cauți un alt tip de întâlnire pentru a-l amesteca între grătare de varârzie/ toamnă, nunți, absolviri și petreceri de ziua de naștere? Fă-ți planuri pentru a-ți scoate bărbatul și copiii din casă pentru noapte și adună-le pe doamne pentru o bună petrecere de modă veche. Adaugă la ea o temă precum „Crăciunul din septembrie” și vei obține elementele necesare pentru o seară super distractivă care poate deveni o tradiție în cercul vostru interior.

Afară este încă cald (în unele zile) și nu este momentul să ne gândim la pulovere, zăpadă sau Moș Crăciun. În schimb, adaptează ceea ce ați face în mod tradițional pentru vacanța din decembrie la ceva ce ține de toamnă. Vom începe cu câteva idei minunate pentru petrecerea ta, dar nu-ți fie teamă să lași creativitatea să preia și să facă ca dormitorul să fie al tău!

Pijamalele matching pentru toate

In decembrie, este o tradiție amuzantă a familiei să te îmbraci în combinații cu PJ-uri pentru a sărbători sezonul. De ce nu faci același lucru pentru noaptea fetelor? Bumbacurile reci, satinele japoneze, seturile scurte imperturbabile sau imprimeurile tropicale sunt perfecte pentru petrecerea de noapte de toamnă.

Poți comanda pijamale sau cămăsi de noapte matching pentru fete de pe Adictiv.ro. Acestea sunt realizate din satin și sunt într-adevăr un răsfăț pentru piele!

Ciocolată caldă înghețată

Ideea unei băuturi calde reconfortante este probabil cel mai îndepărtat lucru din mintea ta când e afară sunt -10 grade, dar asta nu înseamnă că nu poți savura o băutură cremoasă bogată în lunile de toamnă mai călduroase. Fă un lot de cacao fierbinte și tparnă-l în tăvi de gheață. Apoi, folosește cuburile cu crema ta irlandeză preferată, lichiorul de cafea sau romul. Dacă este o zi în care-ți permiți să mănânci mai multe calorii, completează băuturile cu niște frișcă!

Schimb de cadouri

Aici nu vorbim pălării și mănuși, parfumuri sau rame foto, gândește-te la toamnă. Schimbă cadouri care sunt perfecte pentru sezonul în care te afli. Lumânări florale, o vizită în parc sau o intrare gratuită la grădina zoologică, un set pentru pedichiură sau un colier din perle, sunt toate idei excelente pentru cei mai buni prieteni ai tăi.

Uită-te la un film

Este noaptea voastră să fugiți și să vă bucurați de compania celor mai buni prieteni. Noi facem noaptea de film de vacanță cu familia, așa că, în schimb, pentru Crăciunul tău din septembrie urmărește un film pe care ți-ai dorit să îl vezi, dar nu poți, pentru că nu este potrivit pentru copii. Există o mulțime de lucruri extraordinare, așa că vei avea o mulțime de opțiuni din care să alegi.

Karaoke

Odată ce alcoolul începe să-și facă efectul, inhibițiile tind să dispară, așa că lasă-te dusă de val și cântă! Dacă nu ai cântat niciodată karaoke, nu știi ce pierzi, iar dacă ai, știi cât de distractiv este. 

Aceste idei sunt doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de planificarea petrecerii Lasă-ți imaginația să crească, deoarece Crăciunul din septembrie vine doar o dată pe an. Tu și celelalte doamne meritați să vă eliberați!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!