NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Motive Majore pentru care Oamenii Adoră să Poarte Pijamale

Motive Majore pentru care Oamenii Adoră să Poarte Pijamale

Pijamalele sunt îmbrăcămintea pe care majoritatea oamenilor o poartă înainte de a se retrage la culcare. Există o mare varietate de tipuri de pijamale, de la bumbac confortabil la pijamale de mătase de luxurioase, iubitorii de pijamale au o mulțime de opțiuni din care pot să aleagă. În afară de menținerea unei temperaturi optime și constante, astfel de îmbrăcăminte de dormit vin și cu diverse motive pentru care oamenii le iubesc atât de mult.

1. Mai confortabile decât îmbrăcămintea obișnuită

Probabil motivul pentru care majoritatea oamenilor folosesc pijamalele ca îmbrăcăminte de noapte preferată în comparație cu ținuta normală este că sunt concepute pentru a oferi un grad mai ridicat de confort și respirabilitate. În primul rând, o pijama normală este realizată sub formă de bluză și pantaloni largi, ideală pentru relaxare și dormit. Acest lucru este în contrast cu ținuta normală, care este în cea mai mare parte strâmtă, lipicioasă și dură, care are ca și scop să arate bine și să te facă să arăți bine. Îmbrăcămintea strâmtă și dură poate constrânge circulația sângelui, poate reduce respirabilitatea, poate provoca iritații ale pielii și poate inhiba somnul normal. 

Pijamalele sunt, de asemenea, fabricate în principiu din țesături premium, cum ar fi bumbacul, mătasea și satinul. Pijamalele de damă din satin, spre exemplu, arată elegant și luxuriant și sunt extrem de netede, ușoare și moi. În plus, pot ajuta la reglarea temperaturii corpului. 

2. La modă și sigure

Purtarea pijamalelor a evoluat de-a lungul anilor, de la îmbrăcăminte exclusivă pentru somn la îmbrăcăminte lejeră de purtat în timp ce te relaxezi acasă în timpul zilei. Acum este normal să găsești oameni care poartă pijamale prin casă în timp ce distrează oaspeții, răspund la ușă, se uită la televizor, merg pe jos în gradina sau se relaxează pe balcon. Acest lucru se datorează încrederii și confortului oferit de pijamale și, de asemenea, datorită faptului că pijamalele devin din ce în ce mai la modă și mai atractive. 

Știai că, în Statele Unite, există o zi dedicată purtării pijamalelor la locul de muncă? Această zi se sărbătorește în 16 aprilie care este a doua zi după plătirea taxelor și are scopul de a ameliora stresul adus de ziua precedentă. Oamenii au voie să poarte pijamale pentru a lucra în acea în schimbul costumelor strânse și a cravatei. Unii oameni spun ca este cea mai bună sărbătoare a anului. Mulți oameni preferă senzația confortabilă adusă de pijamalele largi. 

În prezent, iubitorii de pijamale acordă mai multă atenție imprimeurilor de pijama, iar unii nu se limitează la a purta doar acasă pijamaua, ci poartă și pe stradă ținute care sunt în stilul pijamalelor sau chiar sunt pijamale. Designerii au furnizat o varietate de pijamale realizate din diferite materiale și cu diferite imprimeuri și modele tocmai datorită acestei cereri crescute de diverse pijamale. 

Pe site-ul nostru te așteaptă o varietate de modele de pijamale de dama din satin care abia așteaptă să facă parte din colecția ta. Nu ezita să ne vizitezi!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!