NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Moda street style: cum să porți pijamale pe stradă?

Moda street style: cum să porți pijamale pe stradă?

 

  Pijamalele sunt ținute la fel de importante ca cele pe care le purtăm în exterior, însă de cele mai multe ori, au un aspect diferit. Sunt acele haine în care ne schimbăm repede când ajungem acasă după o zi încărcată, o zi stresantă care ne-a epuizat, dar pot fi și ținute perfecte pentru o ieșire în oraș.

   Știm, poate părea ciudat, însă integrate corespunzător într-o ținută, hainele elgante pentru acasă, pot fi purtate la fel de bine și în exterior, chiar la un eveniment special. Aici nu ne referim însă, la orice tip de pijama, ci la cele mai speciale, cu un aspect aparte, care sunt comode, dar și foarte elegante, potrivite pentru somn, dar și pentru o petrecere sau pentru o plimbare în parc. Dacă vrei să înțelegi mai bine la ce ne referim și cum să poți purta o pijama pe stradă, rămâi în continuare alături de noi și vei descoperi în cele ce urmează, toate informațiile de care ai nevoie.

   După cum spune și denumirea, street style, este un stil vestimentar abordat în exterior, pe stradă, care permite fiecăruia să fie original, să își pună ideile creative în aplicare si să poarte ținute alcătuite pe baza mai multor stiluri vestimentare. Toate aceste outfituri urbane înseamnă identitate, unicitate și creație. Ușor de purtat, ele sunt potrivite oricui, întrucât sunt concepute dintr-un mix de stiluri, astfel încât să se poată adapta de la o persoană la alta și să permită fiecăruia valorificarea ideilor. Un stil original și foarte maleabil, stilul urban este des utilizat și extrem de apreciat indiferent de vârstă, fiind definit de relaxare și estetică îngrijită. O ținută de acest tip, deși lejeră, ajută la menținerea unei imagini plăcute, stylish. 

   Comoditatea și lejeritatea sunt la ele acasă atunci când vorbim despre street style, și astfel, ținutele pot fi alcătuite inclusiv din articole vestimentare destinate spațiului personal, a intimității casei, adică acele pijamale damă de care te bucuri în propria locuință. Purtate acasă, ele îți asigură relaxarea de care ai nevoie la finalul oricărei zile, după terminarea programului tău aglomerat, și în egală măsură te ajută să realizezi tot ce ţi-ai propus, înainte de a merge în dormitor pentru a te odihni. Pe stradă, pijamalele îți permit să te simți la fel de confortabil ca acasă, dar îți și completează look-ul de senzație pe care l-ai format. Utilizate în diverse combinații, reușesc să dea un aspect aparte ținutelor, putând să ducă spre zone diferite, în funcție de cum sunt ele integrate în outfit. 

   Un maiou din satin, cu aplicații din dantelă, parte componentă a pijamalelor din două piese, poate fi purtat atât cu o pereche de pantaloni din jeans, cât și cu unii din stofă, cu o pereche de pantafi cu toc, de preferat stiletto, sau de ce nu, cu sandale elegante, cu toc subțire. De asemenea, el poate fi îmbrăcat alături de fustă din același material, midi sau lungă, dar și cu pantaloni scurți sau fuste creion.  Pentru o ținută de tip urban, care să fie ideală în sezonul cald, poți alege pantaloni scurți din satin, colorați, cu imprimeuri florale sau cu forme abstracte, pe care să îi porți cu un maiou din bumbac, cu bretele late, alb sau nude, peste care să porți un halat de damă tot din satin, cu același model. Astfel, vei obține un look deosebit cu ajutorul seturilor tale de pijamale damă și vei putea profita de ținute comode, în care să te simți ca acasă, oriunde ai merge. Este extrem de important, pentru că ținutele fac din fiecare moment, o experiență, iar noi ne dorim să ne aducem aminte cu drag de clipele trăite zi de zi. La fel de mult vrem ca oriunde am ajunge, să avem acel sentiment de „acasă”, care ne permite să fim cu adevărat noi și purtând ținutele noastre preferate, vom primi ce ne-am dorit. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!