NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Micul dejun în pat: avantaje și dezavantaje de a lua micul dejun în pat

Micul dejun în pat: avantaje și dezavantaje de a lua micul dejun în pat

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Micul dejun în pat reprezintă, de asemenea, un început perfect de zi pentru mulți oameni.


Cu toate acestea, micul dejun în pat are multe avantaje și dezavantaje. A-ți acorda timp pentru a lua micul dejun este o idee bună. Stând în pat, îmbrăcată în cele mai confortabile pijamale de damă, te vei bucura de micul dejun dublu și vei putea de asemenea, să ai parte de o discuție minunată cu partenerul după o săptămână plină de muncă. Un dezavantaj este că poți păta și că firimiturile pot rămâne în pat. 

Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei

Micul dejun este numit și cea mai importantă masă a zilei. Micul dejun copios ar trebui să îți ofere suficientă energie pentru a începe bine ziua. Un mic dejun bun și sănătos te asigură, de asemenea, că ai suficientă energie pentru a fi activă până la prânz fără dulciuri sau biscuiți. Oamenii care nu mănâncă niciodată micul dejun nu au doar mai puțină energie, dar, de asemenea, au tendința de a mânca mai multe snack-uri nesănătoase. Este foarte important să iei un mic dejun bun în fiecare zi. Fă-ți timp pentru un mic dejun bun și sănătos, chiar dacă ai puțin timp. De asemenea, este perfect posibil să îți pregătești micul dejun sănătos cu o zi înainte. În acest fel este în continuare posibil să iei un mic dejun sănătos, chiar dacă ai puțin timp sau deloc pentru el.

Beneficiile de a lua micul dejun în pat

Te poți bucura împreună cu partenerul

Un mic dejun în pat este ideal pentru a te bucura de dimineață. Dacă amândoi aveți o slujbă încărcată, micul dejun în pat poate fi foarte relaxant și vă oferă ocazia să petreceți timp prețios împreună. De asemenea, poți implica copiii într-o dimineață de duminică și le poți cere să te ajute și la pregătirea micul dejun. În acest fel vei trăi un moment perfect în familie cu un mic dejun sănătos delicios la pat.

Un mic dejun complet și echilibrat

Micul dejun în pat este ceva special și necesită timp. Dacă ai la dispoziție mult timp, este logic să te străduiești să pregătești o masă sănătoasă și variată. Micul dejun în pat este de obicei și o garanție pentru un mic dejun gustos și sănătos. Masa durează adesea puțin mai mult și micul dejun devine un brunch cu tot felul de preparate gustoase. Vrei un pahar de șampanie? Un mic dejun în pat cu un pahar de șampanie completează tabloul.

Comanda micul dejun

Nu ai chef să prepari micul dejun? Atunci este o idee bună să comanzi micul dejun acasă. Tot ce trebuie să faci este să așezi delicatese precum sandvișuri, tartine și dulciuri pe o farfurie și să le pui pe noptieră. 

Faci un efort pentru partenerul tău

A aduce micul dejun în pat în mod regulat este un semn de dragoste și apreciere pentru partenerul tău. Fiecare partener iubește să fie răsfățat cu un mic dejun complet delicios.


Dezavantajele micului dejun la pat

 

Firimituri în pat

Nu este nimic mai enervant decât firimiturile în pat după micul dejun. Ai face bine să pui un cearșaf, pătură sau prosop sub farfuria cu micul dejun. În acest fel, poți colecta toate firimiturile și apoi le poți scutura în aer liber. Cu siguranță nu ai dori ca buna dispoziție să fie stricată de niște firimituri urâte rămase în patul tău.

 

Așteptări mari de la partenerul tău

Prea mult mic dejun în pat pentru partenerul tău poate fi un risc sau un dezavantaj. Partenerul tău s-ar putea aștepta să pregătești acest lucru în fiecare săptămână. Așa că fă bine și oferă-i un mic dejun special pentru o ocazie specială. În aceste moduri, așteptările nu sunt prea mari, evitând astfel orice potențială tensiune în relație.

 

De asemenea, pentru ca micul dejun în pat să fie cu adevărat complet, vei avea nevoie și de o ținută pe măsură. Pe Adictiv.ro vei putea să găsești o gamă variată de pijamale de damă, cămăși de noapte și halate de damă din satin potrivite pentru această ocazie și nu numai. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!