NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Materialul potrivit pentru pijamale

Materialul potrivit pentru pijamale

Cămăși de noapte – de ce sunt potrivite pentru tine? 

 

Obiectele vestimentare purtate acasă

   O mare parte din viața noastră o petrecem acasă, o treime din timp utilizând-o pentru a ne odihni, și inclusiv atunci când suntem plecați, gândul nostru zboară tot la acest loc de suflet, care nu este altceva decât oaza noastră de liniște. Din acest motiv, deși uneori nu ne dăm seama și privim lucrurile altfel, în momentele petrecute acasă trebuie să facem ca totul să ne provoace sentimente plăcute, o stare de bine și să ne creeze amintiri de care să ne bucurăm o viață întreagă.  

   Chiar dacă și aici avem o multitudine de sarcini de realizat până la sfârșitul zilei, activități care de altfel sunt necesare, și pe care nu putem să le amânăm, acest lucru nu înseamnă că nu avem tot ce ne trebuie pentru a ne face ziua cât se poate de frumoasă. Bucuria ține de perspectivă, de felul în care privim lucrurile și de ceea ce alegem să facem pentru a aduce un plus vieții, de modalitatea în care ne raportăm la situațiile cu care ne confruntăm. Adesea, odată ce ni s-a întâmplat un lucru mai puțin plăcut, tindem să credem că așa va continua tot și începem să fim neglijenți cu unele aspecte care sunt importante și chiar ne-ar putea aduce îmbunătățiri asupra stării de spirit. 

   Oare realizăm că o mare parte din zi o petrecem refăcându-ne organismul după o zi obositoare? În vârtejul activităților pe care zilnic le desfășurăm, de multe ori nu realizăm că somnul și hrana aduse organismului sunt lucrurile esențiale pentru existența noastră. Se întâmplă adesea ca problemele să nu ne dea pace, ajungem în pat  la ore târzii, iar orele noastre dedicate somnului nu sunt suficiente pentru refacere. De aceea problemele trebuie lăsate în afara locuinței, acasă trebuie să ne reîncărcăm bateriile, să ne canalizăm pe lucrurile importante pe care le avem de făcut, să ne hrănim corect și de asemenea, să dormim corect.

   Materiale ideale pentru pijamalele tale

    Acest lucru ține de mai multe aspecte, în primul rând este foarte important ca noi să ne creăm acele condiții pentru ca somnul nostru să fie binefăcător. Ai să râzi, dar hainele pe care le porți în timpul somnului au o importanță majoră. Trebuie să îți alegi acele obiecte vestimentare pentru somn care nu te strâng, care ajută pielea să respire pe timpul nopții, acele pijamale, cămăși de noapte sau halate care sunt confecționate din material delicate, care se mulează foarte bine pe corpul tău, cu o croială corespunzătoare. 

   Obiectele vestimentare pentru somn trebuie confecționate perfect, exact pe măsura ta, astfel încât tu să le simți ca fiind parte din corpul tău. Numai în aceste condiții vei putea să dormi bine, să te odihnești, să te relaxezi, să îți încarci bateriile. Din acest punct de vedere este esențial ca pijamalele tale să fie confecționate din bumbac, material foarte moale, hipoalergenic, care menține sub control umiditatea corpului. Un alt material ideal pentru pijamale, halate și cămăși de noapte, este satinul, de asemenea, un material delicat care, precum bumbacul, îți dă acea senzație de căldură, de poftă de somn. În plus, acesta oferă căldură, fiind în același timp un material răcoritor, este plin de farmec și eleganță. Pijamalele din satin sunt perfecte inclusiv pe timpul sarcinii, perioadă în care toate femeile au o nevoie mult mai mare de a purta haine comode, care să le permită libertate de mișcare în timpul somnului.

    Alegerile sunt ale tale, evident, în funcție de preferințe, însă un aspect important de care este indicat să ții cont, este acela că pijamalele purtate este bine să ofere senzația de moale, de confort, să se usuce cât mai ușor și de preferat, să nu fie din materiale sintetice. 

  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!