NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Material satin versus flanel pentru pijama damă  

Material satin versus flanel pentru pijama damă     

 Liniștea casei este cel mai satisfăcător lucru la finalul unei zile, și pentru a putea să te bucuri de trăirile pe care ți le oferă, este necesar ca spațiul tău personal să fie pregătit în prealabil. De la uleiurile esențiale care dau o aroma specială casei tale și acele lumânări parfumate care îți fură privirea, transmițând un sentiment de liniște, până la aranjarea celor mai confortabile locuri pentru odihnă, mai este un singur pas care să-ți asigure împlinirea sufletească, atunci când îți dorești să te relaxezi. 

  Acum desigur că vorbim despre ținute, și nu oricare ținute, ci despre cele pentru femei delicate, care vor să petreacă timp de calitate în intimitatea casei lor. Dacă te regăsești în această descriere, înseamnă că știi deja că stilul vestimentar este la fel de important și acasă, și că o femeie rafinată, cu adevărat feminină, nu încearcă să păstreze doar niște aparențe atunci când merge la locul de muncă, ori când se întâlnește cu prietenii. Din contră, femeile cu bun gust depun aceleași eforturi și acasă, la fel cum o fac pentru momentele în care se întâlnesc și cu ceilalți. Ele își dau mereu interesul din dorința de a arăta bine, și țin cont ca imaginea lor să fie impecabilă indiferent de momentul zilei sau de locul în care se află. 

   Si pentru că atunci când vorbim despre confortul casei noastre, nu vorbim despre ignoranță, vorbim despre relaxare, dar cu stil, nu putem să nu aducem în discuție pijamaua de damă din flanel, ideală pentru sezonul rece. Ea te ajută să te încălzești atunci când temperaturile sunt scăzute, fapt ce demonstrează utilitatea sa în nopțile răcoroase. Acasă, ori în vacanță, în interiorul casei, ori în grădină sau pe terasă, pijamaua din flanel îți va permite să petreci timp îndelungat și în momentele în care nu mai este prezentă căldura de peste zi. Iar pe lângă avantajul adus corpului din punct de vedere al menținerii unei temperaturi optime, flanelul este și moale, iar pijamalele făcute din ele nu pot fi altfel, decât extrem de comode. 

  O pijama damă din flanel este destul de versatilă. Poate fi concepută pentru copii, femei sau bărbați, și există atât în varianta din două piese, cât și sub formă de cămașă de noapte. Avantajele acestui material sunt multiple, putând fi realizat în orice culoare, și chiar monogramat. Spălarea lui este simplă, rezistând și la o temperatură ridicată a apei, care de altfel, îl face și mai comod în timp. Însă dacă îți dorești să fii elegantă și să alegi o pijama ideală pentru orice sezon, pe care să o poți purta oricând îți dorești, chiar și atunci când aerul de afară îți taie răsuflarea, o pijama damă din satin este ceea ce ai nevoie. 

  Atât de vaporoasă și confortabilă, dar și plină de eleganță și delicatețe, pijamaua din satin este prietenoasă cu orice tip de piele, este lejeră și are un aspect incomparabil. Oricât de multe avantaje ar aduce un alt material, nimic nu poate să întreacă impactul vizual plăcut pe care îl dă satinul, și senzația pe care o lasă corpului. La îndemâna fiecărei femei, pijamaua din satin este potrivită pentru realizarea treburilor casnice, dar și pentru activitățile desfășurate alături de cei dragi. În diverse culori și modele, ea se adaptează la gusturile tale, obținând în acest fel, o ținută de casă care să te reprezinte, în care să te regăsești și implicit, să te odihnești. Cu sau fără un halat de damă din același material, ținuta te va ajuta să strălucești și te va pune în valore mai mult decât ai fi crezut. Descoperă confortul adevărat și învață lucruri noi despre tine, cunoaște-ți latura senzuală și feminină, purtând această pijama damă. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!