NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Material pufos versus material satin, cum faci această alegere?

Material pufos versus material satin, cum faci această alegere?

     Alegerea unui stil vestimentar, și mai mult decât atât, a unor ținute potrivite, este o adevărată provocare. Și deși nu pare, este extrem de dificilă și complexă orientarea spre acele ținute de noapte bună care să fie plăcute ca aspect, dar care să lase și o senzație plăcută pielii, și o stare generală de bine. Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să aduci schimbări asupra ținutelor pentru seară, ori asupra ținutelor pentru activitățile de acasă, este acela de a decide ce așteptări ai de la piesele vestimentare pe care le vei purta.

    Chiar dacă mulți nu iau în considerare aceste aspect, și mai mult decât atât, consideră pijamalele ca fiind elemente nesemnificative în viața unei persoane, realitatea este diferită. Un set de pijamale damă îți poate schima în totalitate experiențele pe care le trăiești acasă. Fie că îți dorești să petreci timp singură, putând sta în liniște cu gândurile tale, fie că îți sunt alături prietenii sau familia, tot vei avea nevoie de haine care să sporească relaxarea, să te ajute în a fi lejeră. Acestea pot fi de orice fel, pijamale damă din două piese, uni sau în culori multiple, simple sau cu modele estetice, poate fi o cămașă de noapte sau de ce nu, un halat de damă, purtat ori peste restul articolelor de îmbrăcăminte, ori ca obiect vestimentar individual. Secretul este ca ele să îți permită realizarea oricărei acțiuni, căci și acasă avem o mulțime de sarcini de realizat, mai ales o femeie mamă, care trebuie să fie mereu lângă puiul ei, să îi ofere atenție și soțului, dar în același timp să se ocupe și de îngrijirea casei. 

   Ideal este să optezi pentru ținuta care să te pună în valoare, să evidențieze trăsăturile fizice de care ești mândră și să ascundă micile imperfecțiuni pe care nu vrei să le lași la vedere. Un alt criteriu în funcție de care să decizi, este motivul pentru care achiziționezi pijamaua, rolul său și cum vrei să o utilizezi. Astfel, dacă îți dorești o ținută în care să poți desfășura activitățile casnice fără a te simți inconfortabil, o pijama dintr-un material pufos va fi alegerea potrivită. Însă dacă ești o femeie elegantă și vrei să conturezi latura ta sensibilă, feminină și senzuală, pijamaua din satin este cea de care ai nevoie.   

    Materialele din care este făcută o ținută au o mare influența asupra întrebuințării pieselor vestimentare. De exemplu, un material pufos este potrivit pentru sezonul rece, în care avem nevoie de materiale groase care să ne ajute la menținerea temperaturii corpului. Un halat din material pufos poate fi utilizat chiar și atunci când temperaturile sunt foarte scăzute, iar dacă acasă ai terasă, balcon sau curte, el poate fi purtat și în exterior.

   Halatul și pijamalele din satin se adaptează cu ușurință oricărui sezon, datorită calităților pe care le deține acest material fin. Satinul este vaporos și lasă pielea să respire, iar atunci când temperaturile sunt prea mari, acesta ajută la absorbția umezelii formate la nivelul pielii. Este moale, plăcut la aspect, dar și la atingere, îți mângâie pielea și o menține catifelată, întrucât nu o irită și nu incomodează. 

  Satinul este corespunzător pentru ținutele elegante pe care să le porți în dormitor. Chiar dacă ajută si el la realizare oricărei mișcări, fiind foarte lejer, caracteristica principală care atrage femeile, este delicatețea de care dă dovadă. În schimb, un material pufos este potrivit pentru activitățile de zi cu zi pe care le ai de făcut acasă, pentru nopțile răcoroase de iarnă și pentru momentele în care vrei să ai un somn odihnitor. Atât de fin și călduros, trimite cu gândul la somn și la relaxare în liniștea casei tale. 

  În funcție de nevoile tale, alege pijamale din satin sau din material pufos, și profită de senzația plăcută pe care acestea ți-o oferă. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!