NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Mătase și satin – două materiale regăsite în ținuta din pat      

Mătase și satin – două materiale regăsite în ținuta din pat         

    Ținutele pe care alegem să le purtăm zi de zi au o mare influență asupra vieții noastre, întrucât ne conturează aspectul fizic, ne caracterizează și sunt astfel, ca o carte de vizită pe care o oferim celorlalți. Și asemenea acesteia, tot ceea ce ține de înfățișarea noastră trebuie să fie pus la punct, pentru a atrage atenția în mod plăcut, pentru a fi apreciat și a oferi detaliile reale despre propria persoană. Desigur că hainele au ca rol de bază, protejarea organismului de factorii externi ce pot fi dăunători, precum temperaturile scăzute sau prea ridicate, de radiațiile solare, ploi și praf. Dar pe lângă faptul că sunt ca un factor de protecție pentru piele și pentru întreaga noastră stare de sănătate, ele asigură și decența, acoperindu-ne corpul, și în același timp, ne oferă o imagine plăcută, îngrijită și ușor de apreciat. 

    În ele ne îmbrăcăm atunci când ieșim într-un loc de vis cu prietenii, când mergem la locul de muncă, dar și când luăm o pauza de la rutina de zi cu zi și plecăm în vacanță. Tot pe acestea le purtăm și la evenimentele speciale din viața noastră sau a celor dragi, dar evident, le alegem și pentru spațiul personal, acolo unde ne simțim întotdeauna minunat, acasă. 

    Pe timpul zilei, când sarcinile continuă să apară și avem o mulțime de treburi casnice de îndeplinit, ori seara, în pat, când tot ce ne dorim este să ne bucurăm de liniște și odihnă plăcută, de un somn care să ne ajute la „reîncărcarea bateriilor”, ținutele își păstrează importanța și este de preferat să își mențină și estetica deosebită. Dacă ești femeie, cunoști aceste detalii și iei mereu în considerare ca ținutele pentru somn să fie unele plăcute la aspect la fel ca cele pentru exterior, iar ca materiale, să fie printre cele mai confortabile. 

    Și așa cum pentru orice stil vestimentar există câteva materiale care sunt de bază și esențiale, intitulate materiale vedetă, la fel se întâmplă și când vine vorba despre obiectele vestimentare ce compun ținuta pentru seară. Astfel, putem spune că avem nevoie și de calitate, pentru ca o pijama damă să fie potrivită ție, o femeie cu adevărat rafinată. Această pijama damă trebuie să îți completeze imaginea formată în timp, să te ajute să rămâi delicată, dar să ofere și lejeritate de mișcare, pentru a realiza tot ce îți propui, căci știm că femeile trebuie să facă față unui număr mare de provocări.

    Pentru o astfel de ținută, materialele trebuie alese cu grijă, fiind necesar ca ele să bifeze câteva caracteristici principale care să îți asigure o ținută luxuriantă, nu una simplă, comună, pe care ar putea să o poarte oricine. Mătasea și satinul sunt garantat cele mai plăcute materiale, atât ca aspect, cât și ca senzație pe care o oferă pielii. Două material fine, comode, extreme de elegante și rafinate, ele sunt specifice unei femei grațioase, plină de bun gust și senzualitate. Sunt preferate de toate femeile atunci când se concretizează în ținute ce pot fi purtate cu diverse ocazii, la aniversări, plimbări cu familia sau la ieșirile în oraș cu prietenii. Dar mai mult decât atât, atunci când sunt utilizate pentru realizarea pijamalelor, acestea formează ținute de excepție. Confortabile, catifelate, potrivite pentru pielea sensibilă și pentru orice femeie care își dorește să arate impecabil și acasă, mătasea și satinul te vor ajuta să trăiești într-un mod diferit clipele petrecute în timpul zilei, dar și seara, atunci când vrei să porți în pat, haine ușoare, care să nu-și facă simțită prezența. Le  găsești sub diverse modele și culori, de dimensiuni diferite, și le poți accesoriza simplu cu piesa de rezistență a oricărei ținute de noapte bună, halatul de damă. Astfel, nu ai de ce să îți faci griji, căci oricare îți sunt așteptările, vei descoperi cu ușurință acea pijama damă care ți se potrivește. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!