NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Lenjeria de noapte bună și relația de cuplu

Lenjeria de noapte bună și relația de cuplu

 

       Vrei să aduci o schimbare stilului tău vestimentar și să îți impresionezi partenerul? Ești o femeie delicată, dar senzuală, care simte nevoia să aducă ceva nou în viața ei, dar și în cuplu? Uite care sunt ideile noastre!

       În special în timpul săptămânii, la sfârșitul programului de la locul de muncă, după rezolvarea tuturor sarcinilor pe care le avem de îndeplinit acasă și după efectuarea ritualurilor de îngrijire personală, ne rămân doar câteva ore pe care să le putem petrece alături de partenerul de cuplu. Acest timp este de cele mai multe ori petrecut în spațiul intim, în propria locuință, acolo unde putem fi mai degajate și mai relaxate. Acasă nu ne mai ținem părul aranjat într-un mod care poate fi inconfortabil, nu mai lăsăm fondul de ten și nenumăratele farduri să ne încarce tenul și purtăm cele mai confortabile ținute. Dar să nu uităm, confortabil nu înseamnă și neglijent. Așadar, ținutele pentru acasă au nevoie și ele, la fel ca cele pentru exterior, de o stilizare specială și trebuie să fie compuse din piese vestimentare de calitate, rezistente și estetice. 

    Articolele de îmbrăcăminte pe care le alegem pentru spațiul intim sunt importante, întrucât ne conturează imaginea noastră ca femei, și reușesc să transmită chiar mai mult decât o ținută obișnuită. Aceste lucruri se întâmplă tocmai pentru că acasă suntem singure sau înconjurate de oamenii dragi sufletului nostru, de acele persoane în preajma cărora putem fi naturale, și în astfel de situații este vizibilă atenția pe care ne-o acordăm. Pentru a avea o stare cât mai bună și pentru a fi ușor de admirat în fața celor care ne privesc, este necesar să arătăm impecabil indiferent de locul în care ne aflăm. Astfel, vom demonstra că suntem cu adevărat acele femei rafinate, pline de bun gust, care se respectă și se iubesc. 

    O idee de ținută pe care o poți purta și tu, este compusă dintr-o cămașă de noapte și un halat de damă din același material, și de preferat, aceleași nuanțe sau modele. O ținută sexy, potrivită oricărei femei, indiferent de stilul vestimentar abordat în general, te va ajuta să îți pui în valoare silueta și personalitatea, și în același timp, îți va ascunde micile imperfecțiuni. Dacă alegi și culorile potrivite, cu siguranță îți vei impresiona partenerul. Cămașa de noapte este o rochie sexy, care pune accentul pe latura ta senzuală, iar dacă optezi pentru modele negre, cu aplicații din dantelă, vei fi și foarte elegantă. În cazul în care vrei ceva mai îndrăzneț, poți să achiziționezi pijamale în culori aprinse, dar calde, care să te facă atrăgătoare și misterioasă. Cea mai potrivită alegere este roșul. Poate părea clasic, însă este incomparabil, și garantat îi va atrage atenția partenerului tău. 

   Halatul, de asemenea, trebuie să fie asortat, să nu fie mai scurt decât cămașa de noapte și să fie purtat lejer, chiar lăsat să cadă de pe umeri. El poate fi purtat și ca obiect vestimentar singular, ori doar cu lenjeria intimă, însă tu decizi cum te simți mai confortabil. 

   Ține minte că relația de cuplu este spațiul vostru comun, este locul vostru intim, locul în care ești în siguranță și în care poți să fii îndrăzneață, fără să îți faci griji. Alege o lenjerie de noapte bună care crezi că i-ar plăcea, dar în care să fii și tu comodă și în care să te regăsești în totalitate.  Pregătește un moment doar al vostru, în care să faceți lucruri care vă leagă, activități care vă ajută să vă regăsiți și cu siguranță îl vei impresiona, exact când se așteaptă mai puțin. 

   Nu uita să faci zi de zi lucruri pentru tine, bucură-te din plin și fă schimbări ori de câte ori simți nevoia, și atunci când vine vorba de relația de cuplu, puțină diversitate este mereu bine-venită.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!