NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Idei de ținute lejere pentru timpul petrecut acasă

Idei de ținute lejere pentru timpul petrecut acasă

 În fiecare zi ne confruntăm cu probleme în ceea ce privește jobul, activitățile zilnice, lipsa timpului, programul nostru este extrem de încărcat, iar stresul pune stăpânire pe noi. Sunt momente în care pe parcursul zilei abia apucăm să servim o singură masă, timpul pare că se comprimă, iar singura relaxare la sfârșitul unei zile pline este întoarcerea acasă. Acasă, cuvântul magic, locul unde ne regăsim, unde simțim cu adevărat eliberarea de energii negative, de toată încărcătura emoțională de peste zi, locul unde ne relaxăm și încercăm să ne simțim cât mai plăcut.

    Este suficient să treci pragul casei tale, să te regăsești în armonia locului, să te rupi de tot stresul zilei și să îmbraci o ținută lejeră, care să îți asigure acel confort de care ai nevoie după o zi obositoare.

   Ținuta pentru acasă are o importanță majoră în asigurarea relaxării tale. Este de preferat să îmbraci obiecte vestimentare comode, care îți permit să faci mișcări ușoare sau bruște, care să nu te incomodeze indiferent de poziția în care te afli, dar care, în același timp, să asigure eleganța, feminitatea, să îți evidențieze personalitatea și senzualitatea care te definesc. Poți fi comod îmbrăcată, dar și frumoasă deopotrivă, poți adopta acel stil vestimentar pentru acasă care te caracterizează, care este lejer, dar și modern, pe care îți face plăcere să îl îmbraci cu drag și să te alături familiei pentru a-ți petrece ultimele ore din zi.

  Dacă ne aflăm în anotimpul cald, ținuta noastră se va axa pe obiecte vestimentare ușoare, vaporoase, cu un croi oarecum larg, ce permit transferul de aer, de dimensiuni mini sau midi. Îmbrăcă o rochiță ușoară, din in sau bumbac, sau o cămașă damă satin care înlocuiește cu succes rochia, alege-o în bretele subțiri, scurtă sau midi, în culori deschise, neutre, uni sau cu imprimeuri în tonul verii, florale sau geometrice. Tot ce contează este ca tu să te simți bine, pielea să respire cu ușurință, iar tu să faci orice tip de mișcare fără să fii încordată, ori deranjată de material și aceste necesități vor fi îndeplinite de o cămașă damă satin, un obiect vestimentar comod pentru casă.

       La fel de bine poți îmbrăca halatul de damă din satin cu mânecă scurtă, un material ușor, subțire, unde te poți juca simplu cu imprimeurile și culorile, astfel încât să se creeze o armonie a întregii tale ținute, accesorizată cu papuci de casă, în ton, obținând un aspect plăcut la vedere. Îl găsești în magazinul online Adictiv în diverse modele, culori sau mărimi. Întreaga ținută, chiar dacă este purtat ca atare halatul, nu va reduce absolut deloc din feminitatea și eleganța ta, chiar dacă te afli acasă.

    De asemenea, poți îmbrăca acasă o pijama din satin, cu pantalon scurt și bluză în bretele, îți conferă o eleganță aparte, este comodă, se mulează frumos pe corp, lasă să se vadă frumusețea formelor tale, dar este în același timp extrem de utilă, fie că desfășori activități gospodărești, fie că îți petreci timp liber împreună cu familia ta. 

      Si dacă te afli în sezonul rece, ținuta de acasă are aceeași importanță. Nu trebuie să neglijăm acest aspect, chiar dacă ne aflăm acasă cu familia sau împreună cu prietenii. Poți adopta același stil vestimentar ca în sezonul cald, însă este de dorit ca obiectele vestimentare să fie croite dintr-o țesătură puțin mai plină, cum ar fi satinul, care există în ambele variante. Halatul din satin poate fi îmbrăcat cu succes și în sezonul rece, poate avea o altă lungime, inlcusiv la mâneci, și se leagă  lejer în talie cu cordon. Vei avea ținuta perfectă indiferent de activitatea desfășurată în interiorul casei.

     Oricare ar fi alegerea ta, contează să te simți bine, să fii degajată, să simți că iei o pauză după o zi grea, dar este importantă și admirația celor din jurul tău, a familiei și a partenerului de viață, deoarece acasă este un loc în care trebuie să rămâi aceeași tu.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!