NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Idei de ținute de noapte bună care să te avantajeze

Idei de ținute de noapte bună care să te avantajeze

 Ne dorim admirația celor din jur, dar cel mai mult, vrem ca atunci când ne privim în oglindă, să fim mulțumite cu tot ce ține de propria persoană, cu evoluția noastră venită în urma efortului constant pe care l-am depus. Oricât de mult ar conta ceea ce spun ceilalți, nimic nu este mai important decât felul în care ne raportăm noi la propria persoană și iubirea pe care ne-o purtăm, căci contează cu adevărat să ne simțim bine și să ne putem admira ori de câte ori avem ocazia. Dar pentru a obține acest rezultat, este nevoie de implicare, de un interes real manifestat față toate aspectele vieții și de muncă pe toate planurile. 

    În ceea ce privește îngrijirea personală și dedicarea față de tendințele în modă, femeile găsesc întotdeauna măcar puțin timp pentru a obține reușita și prin felul în care se prezintă în fața celorlalți, transmit detalii despre ele, despre atenția pe care și-o acordă și despre cum sunt cu adevărat. 

    Ce ține de personalitate, de caracter, pare să fie transmis prin atitudinea pe care o avem, însă nu aici se oprește tot, căci toate alegerile noastre pleacă de la trăsăturile de bază și astfel, ele sunt căi de comunicare cu ceilalți. Iar atunci când ne referim la haine, este evident că fiecare ținută poate să spună mai mult decât cuvintele. Stilul ales este cel în care ne regăsim, cel care ne reprezintă preferințele și perspectiva asupra vieții, a felului în care ne raportăm la lumea exterioară.

   De acesta trebuie să ținem cont și atunci când ajungem acasă și să nu fim ignoranți în alegerea hainelor, chiar dacă suntem în mediul nostru de confort și siguranță. Uneori, fiind extrem de obosiți, poate chiar lipsiți de energie, odată ajunși în propria locuință, ne schimbăm hainele cu cele care ne sunt la îndemână, fără a mai ține cont de cum arată ținuta completă. Însă nu este recomandat să procedezi astfel, ci din contră, să iei în calcul ca hainele purtate să fie asortate, să aibă un aspect plăcut și să te avantajeze. 

   Ce ținute poți alege? Vei descoperi alături de noi câteva idei pe care le poți pune în practică. Lucrul esențial pe care trebuie să îl știi, este că recomandarea noastră de materiale pentru articolele vestimentare de casă sunt satinul, catifeaua și bumbacul. În funcție de acestea, poți alege ce model de pijama damă ți se potrivește. 

    Pentru a avea parte de o noapte bună, îți spunem că vei avea garantat nevoie de o vestimentație comodă, lejeră, care să-ți permită să faci tot ce îți propui până la sfârșitul zilei, și să te ajute să ai parte de un somn odihnitor pe timpul nopții. Din aceste motive, materialele prezentate sunt cele mai indicate atunci când vine vorba despre pijamale. Dar ce produse să alegi și cum le-ai putea combina? 

   O pijama damă poate fi purtată simplă, ca ținută de bază, ori împreună cu un halat din același materiale, care să fie asortat cromatic și din punct de vedere al imprimeurilor. Și desigur că acest halat poate fi purtat și ca atare, ori peste lenjeria intimă, atunci când îți dorești să fii sexy. Pijamalele din bumbac sunt perfecte pentru confort, în timp ce satinul și catifeaua te vor ajuta să transmiți și puțin mister și senzualitatea care te reprezintă. 

   Satinul pare să fie alegerea ideală, fiind un material potrivit pentru menținerea temperaturii corpului. Astfel, dacă îți dorești o pijama rezistentă în timp, de înaltă calitate și cu un aspect deosebit, o pijama damă din satin este ceea ce cauți.  

  Iar pentru zilele călduroase, cămașa de noapte este cea care îți va lăsa pielea să respire, fără să o irite și mai mult, îi va oferi o senzație plăcută, ca o mângâiere. Alege modelul care te avantajează, care îți pune în evidență silueta și bucură-te de momente relaxante de fiecare dată când ai ocazia. 

    

     

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!