NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Idei de cadouri pentru mama care are de toate

Idei de cadouri pentru mama care are de toate

Odată ce se apropie ziua mamei tale sau o ocazie specială, este timpul să începi să cauți cadoul perfect. Desigur, ai putea merge întotdeauna cu stand-by-ul obișnuit ca o plantă în ghiveci, o cutie cu bomboane de ciocolată sau o eșarfă pe care ar putea să o poarte sau nu. Dar ce zici de un cadou pentru mama care are totul? Avem câteva idei unice de cadouri la care poate nu te-ai gândit.

 

Un abonament de flori.

Aranjamentele florale sunt cele mai frecvente cadouri oferite mamei. Deși frumoase pentru câteva zile, ele nu durează pentru totdeauna. Un abonament cu flori asigură livrarea unui buchet superb la ușa mamei în fiecare lună și acționează ca un memento constant despre cât de mult o iubești și o apreciezi.

 

Un portret personalizat cu animalul de companie.

Are mama un prieten blând și loial pe care îl consideră la fel de mult parte din familie ca și tine? Sau poate că a avut un animal de companie prețuit care a murit, dar care deține încă un loc special în inima ei. Un portret personalizat al animalelor de companie este un cadou atent și prețuit pe care mama îl va iubi absolut. 

 

Un set de pijamale, dar nu neapărat de mamă.

Arată-i mamei apreciere cu o pereche de PJ-uri pe care în mod normal nu le-ar cumpăra pentru ea însăși. Gândește-te la țesături matasoase, imprimeuri îndrăznețe și distractive potrivite cu personalitatea ei și ceea ce iubește. Arată-i mamei tale că nu trebuie să meargă întotdeauna cu același stil vechi și că este ok să te eliberezi uneori. Completează cadoul de pijamale cu un pic de răsfăț pentru mamă. Micul dejun în pat, o baie lungă, o lumânare nouă.. 

Poți să comanzi o pijama de damă din satin sau o cămașă de damă de pe site-ul nostru. Avem o gamă largă de produse potrivite pentru toate gusturile și vârstele. În plus, sunt din satin - un răsfăț pentru piele!

 

O păturică.

Cea mai recentă tendință în arena „somnului bun” sunt păturicile pufoase. Acestea sunt în creștere în popularitate, deoarece se știe că ameliorează stresul și îmbunătățesc somnul. Ele dau senzația de a fi „îmbrățișați”, care la rândul lor transmite un efect calmant necesar pentru un somn odihnitor.

 

Un puzzle personalizat.

Puzzle-urile sunt la modă în zilele noastre. Pentru oamenii care petrec mai mult timp acasă, realizarea puzzle-urilor sunt o modalitate excelentă de a elimina stresul și pentru a menține mintea activă și ascuțită. Un puzzle personalizat realizat din orice imagine va deveni un suvenir pe care mama îl poate afișa pe măsuța de cafea sau pe care îl poate încadra pentru a fi atârnat pe perete.

 

Darul timpului.

Cel mai prețios cadou pe care îl poți face mamei este timpul tău. Planifică o zi în care doar voi două aveți o aventură completă, făcând toate lucrurile pe care le iubește. O altă idee ar fi să-și petreacă o zi curățând casa, spălându-și rufele și gătind masa în timp ce se relaxează. Dintre toate aceste idei, aceasta ar fi probabil cea mai apreciată și cel mai bun lucru este că poți face din aceasta un supliment la orice alte cadouri pe care alegi să le faci.

 

Cu toate acestea, oricum ai alege să petreci ziua mamei tale, cel mai important lucru este că este vorba despre mama și cât de specială este!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!