NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halatul Miresei - Care este rolul său?

Halatul Miresei - Care este rolul său?

Există multe roluri pe care un halat de mireasă le are. Dar să începem cu ceea ce este evident - practic, te face să te simți cea mai frumoasă în cea mai importantă zi din viața ta. 

Multe mirese au grijă de esențial, dar uită că momentele de pregătire sunt la fel de prețioase. Fotografii surprind de obicei aceste momente, așa că asigură-te că porți ceva la fel de frumos ca și rochia ta. 

Din păcate, de cele mai multe ori, mireasa este atât de stresată datorită lunilor de planificare, încât trece cu vederea acest detaliu și după aceea va trăi cu regret privind înapoi atunci când va vedea alte mirese că au un halat drăguț și poze drăguțe. 

Un punct important este faptul că îți va fi greu să iei pe tine un tricou fără a-ți strica machiajul impecabil și coafura elegantă! Halatele vin de obicei cu o canetă din satin, astfel încât să le poți lega cu ușurință în funcție de cât de strâns sau larg dorești. 

Îl poți purta și în cadrul ședinței foto de dinainte de nuntă. Am văzut acest lucru la destul de multe viitoare mirese si arată într-adevăr genial! Nu-i așa că este un articol vestimentar versatil?

Din punct de vedere al esteticii, trebuie să-ți spunem faptul că un halat de mireasă luxos spune multe despre gusturile tale. Ai petrecut mult timp și ai depus mult efort pentru a-ți transforma în realitate nunta mult visată. Nunta ta de vis nu înseamnă doar locație, decor, flori, muzică… Este vorba de tine! Prin urmare, asigură-te că alegi un halat de baie bine făcut, nu doar pentru o zi. Ar trebui să-l poți folosi chiar și după terminarea nunții. 

Ceea ce probabil te face să-ți pui întrebarea: “Când pot purta halatul din nou?

Îți recomandăm cu drag să-l iei cu tine în luna de miere. Poți purta halatul chiar și în următorul capitol al vieții tale - maternitatea. Da! Ședințele foto de maternitate budoar sunt foarte populare acum. 

Pe scurt, meriți tot ce e mai bun. Un halat de mireasă îți va completa călătoria de nuntă și un halat bine făcut îți va fi de folos chiar și după ziua nunții. Și, desigur, îl poți purta și în timpul maternității. 

Așadar, înainte de a concluziona că un halat este “prea scump” de purtat pentru o singură zi - gândește-te din nou. Oh, am menționat oare faptul că poți să ai unul personalizat, special creat pentru tine?

Alege unul dintre minunatele halate de damă din satin de pe site-ul nostru. De ce satin? Satinul este un material confortabil și ușor, confecționat pentru a rezista. Acesta este preferat de foarte multe femei care-și doresc să poarte o țesătură ușoară care lasă pielea să respire. Satinul reduce senzația neplăcută provocată de căldura din zilele cu temperaturi insuportabile. În plus, te vor face să te simți și să arăți superb în ziua cea mare și nu numai.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!