NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halatul din satin, cum îți poate aduce experiența unui somn de neuitat?    

Halatul din satin, cum îți poate aduce experiența unui somn de neuitat?       

Oboseala este cuvântul de ordine în fiecare zi, având în vedere că jobul ne solicită foarte mult,      activitățile zilnice, activitățile casnice, programul pe care îl desfășurăm zilnic alături de copii sau alte activități extra-job. Atunci când ajungem acasă, simțim nevoia de odihnă, de relaxare, de eliberare de toate energiile acumulate pe parcursul zilei. Nu este suficient să faci o baie caldă, să te destinzi făcând diverse activități cu familia, ci trebuie să te îmbraci și comod.

    Este foarte important ce alegi să porți acasă, ținuta pe care o adopți să fie lejeră, permisivă în efectuarea oricărei mișcări, o ținută care îți asigură un confort sporit și care te face să te simți bine în pielea ta, o ținută care să te ajute să te deconectezi de problemele zilnice, și de ce nu, să îți asigură un somn odihnitor. Nu acordăm de fiecare dată importanță prea mare ținutei pentru acasă, considerăm că poate fi orice de îmbrăcat, însă ar trebui să conștientizăm că avem nevoie să îi venim în ajutor organismului încordat după o zi extenuantă, astfel că ținuta trebuie să fie cât mai comodă, să aibă un impact bun asupra pielii noastre, să nu strângă, să nu ne irite corpul, să nu jeneze prin textura materialului sau prin modul în care sunt aplicate cusăturile.

     Sunt zile în care după întoarcerea de la job, activitățile casnice sunt limitate, moment foarte bun pentru relaxare, într-o ținută lejeră, precum cămașa de noapte midi, în bretele, peste care poți alege să porți un halat damă satin, legat lejer în talie. Halatul din satin poate ține cu ușurință locul oricărui obiect vestimentar pentru acasă, îți asigură acel confort de care ai nevoie ori de câte ori te simți extenuată sau dorești să desfășori activități ușoare în propria locuință sau când, pur și simplu vrei să petreci timp cu familia, ori doar cu persoana iubită. Satinul este acel material confortabil, delicat, ușor elastic și care se așează frumos pe corpul tău, conferindu-ți lejeritate, delicatețe, rafinament, eleganță, te transformă într-o femeie cu personalitate puternică, iubitoare de frumos și adepta bunului gust. Ori de câte ori ai ocazia, achiziționează obiecte vestimentare din satin, pijama sau cămașă de noapte, dar mai ales, un halat damă satin. 

      Este un produs care pare uzual, folosit de marea majoritate a femeilor, însă este foarte important să știi să alegi tipul de halat damă, pornind de la lungime, până la croi, culoare, imprimeuri, textură, fiind de preferat satinul ca material. Indiferent de toate aceste aspecte, a alege pentru somn un halat damă satin este echivalent cu a alege eleganța, feminitatea deplină, dar și un somn odihnitor, relaxant, o experiență de neuitat în ceea ce privește odihna de peste noapte. Halatul din satin nu este doar un obiect vestimentar pentru acasă, ci vei constata, în timp, că de îndată ce îl îmbraci te vei simți comodă, relaxată, dar și frumoasă și deosebit de încrezătoare că ceea ce ai ales pentru somn este alegerea potrivită, te vei odihni pe deplin, ziua următoare va avea un debut bun, iar tu vei fi pregătită pentru a-ți asuma tot ceea ce urmează să se întâmple.

     Halatul din satin este un accesoriu potrivit pentru ținuta de somn, îți asigură o stare de bine, de confort, indiferent că îl îmbraci ca atare sau peste o cămașă de noapte, ori pijama din același material. Experimentând pentru somn diverse obiecte de îmbrăcăminte și constatând că somnul nu este unul continuu, benefic, ci din contră, este neodihnitor, cu treziri repetate pe parcursul nopții, schimbă opțiunea, alege pentru odihna de peste noapte, un halat damă satin. Este expresia confortului, a unui somn pe deplin liniștit, o experiență de neuitat în ceea ce privește un somn benefic.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!